ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Δεν υπάρχει καθαρό μυαλό στα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ…»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μιλένκο Σπόλιαριτς μίλησε σε ψεσινή(19/3) εκπομπή στον Capital Tv, και ανέφερε την άποψη του σχετικά με το ντέρμπι και την ήττα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Μιλένκο, τόνισε ότι φαίνεται να υπάρχει κάποιους είδους κόμπλεξ στην ομάδα μας όποτε κληθούμε να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Λευκωσίας και συνέχισε,

«Υπάρχει κάποιου είδους ψύχωση, η οποία λειτουργεί αρνητικά. Γενικότερα δεν υπάρχει καθαρό μυαλό στα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ. Για παράδειγμα μου προκάλεσε εντύπωση, η κίνηση που έγινε να μεταφερθούν οι πάγκοι κοντά στην δυτική κερκίδα. Δεν ξέρω σε τι εξυπηρετούσε η συγκεκριμένη αλλαγή. Πάντως για τον Απόλλωνα, ήταν πολύ σημαντική η απουσία του Φακούντο Περέιρα, απ’ αυτό το κρίσιμο ματς. Επειδή ο Αργεντινός ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Την περασμένη Κυριακή, δεν μπορεί να λεχθεί ότι το κέρδισε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ το παιχνίδι. Ουσιαστικά το… πήρε ο Τάμαρι με τις ενέργειες του. Παίζει καθοριστικό ρόλο, το ότι ο Απόλλωνας δεν έχει έναν τέτοιο παίχτη. Είναι σημαντικό ότι ο ΑΠΟΕΛ, βρίσκει τον τρόπο και έχει τη νοοτροπία να παίρνει αυτά τα παιχνίδια».

Comments
To Top