ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ψάχνει για λύσεις κόντρα στην ΑΕΚ!

Με τις πολλές απουσίες στο χώρο του κέντρου που θα έχει η ομάδα μας για τον επικείμενο αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο(30/3) δεν θα είναι έκπληξη να δούμε ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε θέσεις που δεν τους έχουμε ξαναδεί.

Δεδομένες οι απουσίες του Χάμπου λόγω τραυματισμού αλλά και του Σακέττι που είναι τιμωρημένος, ενώ ο Μάρκοβιτς θα είναι με μια εβδομάδα προπονήσεων και αναζητείται ο παρτενέρ του στον ανασταλτικό τομέα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Μπρου ένιωσε και πάλι μικροενοχλήσεις και αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση.

Ο Περέιρα κάνει ατομικό και τρέχει για να προλάβει, κάτι που ίσως φέρει τον Ντ. Σπόλιαριτς στο βασικό σχήμα, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες κάτι που αποκομίσαμε και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ να μην γίνεται. Με τις επιστροφές Σελίμοβιτς και τον Ουεντραόγκο να είναι έτοιμος ίσως δούμε κάποια μετατόπιση από Ρομπέρζ και Γιούστε στον χώρο του κέντρου.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την κατάσταση των τραυματιών αλλά και το πλάνο που θα έχει στο μυαλό του ο Σωφρόνης. Είναι μια τελευταία ευκαιρία να παραμείνουμε στο «κόλπο» του πρωταθλήματος και καλούμαστε να την αξιοποιήσουμε.

 

Comments
To Top