ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ντανίλο ή κάποιος εκ των έσω…

Νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε όπως γράψαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο με τον Κέβιν Μπρου, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης και πλέον είναι πολύ δύσκολο να προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα του Σαββάτο(30/3) κόντρα στην ΑΕΚ.

Με δεδομένες τις απουσίες του Χάμπου και του Σακέττι, ο καθένας για διαφορετικό λόγο τότε σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί στο βασικό σχήμα της ομάδας μας έχει ο Ντ. Σπόλιαριτς μαζί με τον Μάρκοβιτς που είναι καλύτερα. Βέβαια όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή απογευματινή αλλά και την αυριανή προπόνηση με τον Σωφρόνη να ψάχνει τις λύσεις και δεν αποκλείεται να δούμε κάποιων από τους δύο στόπερ, με περισσότερες πιθανότητες τον Ρομπέρζ να αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ και τη θέση του να πάρει ο Ουεντραόγκο.

Οι πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών ήδη στοίχησαν στην ομάδα μας και ευελπιστούμε να μην σταθούν εμπόδιο για τη νίκη και το Σάββατο, αφού μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ είναι ο μεγάλος τελικός για να παραμείνουμε στο κόλπο του τίτλου!

 

Comments
To Top