ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Ο στόχος είναι η νίκη…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου έκανε δηλώσεις στο Super Sport FM 104 για το αυριανό(30/3) παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Αρένα.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι. Πάντοτε η έξοδος μας στην «Αρένα» είναι δύσκολη απέναντι σε μια ομάδα άκρως ποιοτική με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την δική μας ομάδα. Για εμάς παρά τα σημαντικά προβλήματα τα οποία δεν επικαλούμαστε σαν δικαιολογία αλλά σαν δεδομένο ο στόχος είναι η νίκη» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ είναι απαλλαγμένη από άγχος καθώς σε μεγάλο βαθμό εξασφάλισε και την Ευρωπαϊκή της παρουσία. Το άγχος και την πίεση την έχουμε εμείς. Θα πάμε εκεί όπως σε όλα τα παιχνίδια, δεν έχουμε σκοπιμότητες και θα πάμε να επιτεθούμε για να αυξήσουμε τις πιθανότητες για νίκη. Είναι δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι η ομάδα που επιτίθεται και θα είναι ανοικτό το παιχνίδι».

Τι γίνεται με τα αγωνιστικά νέα; «Ο Μπρου ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος. Είναι αμφίρροπα τα δεδομένα. Έχουμε 5 ποδοσφαιριστές που έχουν πιθανότητες και να είναι στην αποστολή και πιθανότητες να είναι όλοι εκτός. Ο προπονητής πορεύτηκε φέτος με τα ίδια δεδομένα, με 6 και 7 απουσίες σε εβδομαδιαία βάση. Η ομάδα είναι στο -1 από την κορυφή, στους «4» του Κυπέλλου και πάμε με καλή ψυχολογία. Έχουμε περισσότερα να κερδίσουμε παρά να χάσουμε».

Εσείς και η ΑΕΚ είστε οι πιο καταπονημένες ομάδες: «Είναι πολλά τα δεδομένα σε μια αγωνιστική περίοδο. Για όλα υπάρχουν εξηγήσεις. Αυτή την στιγμή η κούραση για εμάς είναι περισσότερο πνευματική. Όσο σκέφτεσαι ότι πλησιάζει τον στόχο σου, η πίεση είναι μεγάλη και σου κάνει πιο δύσκολη την ψυχολογική κατάσταση. Θα πάμε για να παλέψουμε, το πιστεύουμε, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Στην εξίσωση θα μπουν και τα παιχνίδια Κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Απέχουν αρκετά αυτά. Μέχρι τότε θα έχουμε και επιστροφές ποδοσφαιριστών. Το να έχεις 4-5 μυϊκούς τραυματισμούς σε μια χρονιά είναι φυσιολογικό με βάση τους αγώνες που δώσαμε».

Θα παίξετε νωρίτερα από το ΑΠΟΕΛ και αν κερδίσετε θα βάλετε πίεση στον αντίπαλο: «Κανείς δεν το σκέφτεται έτσι. Έτυχε και εμείς να παίξουμε πιο μετά αλλά όταν εναποθέτεις ελπίδες στους άλλους δεν κερδίζεις τίποτα. Η ουσία να είναι κερδίζουμε τα δικά μας παιχνίδια».

 

Comments
To Top