ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Δεδομένη η εντεκάδα!

Λίγο πολύ η εντεκάδα της ομάδας μας για τον σημερινό πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΛ είναι δεδομένη αφού οι τραυματίες δεν αφήνουν άλλα περιθώρια στον Σωφρόνη. Με οκτώ απουσίες και πάλι όπως στον αγώνα με την ΑΕΚ, αφού έχουμε την επιστροφή του Σακέττι και την αποχώρηση του Περέιρα δεν δίνουν πολλά περιθώρια στον προπονητή μας.

Χάμπος, Περέιρα, Κέρμπ, Καραγιόλ, Σελίμοβιτς, Μπρου, Φαουπάλα και Στυλιανού δεν θα βρίσκονται στην αποστολή του σημερινού(3/4) κάτι που κάνει τα πράγματα ξεκάθαρα. Κάτω από τα δοκάρια ο Βάλε, με τους Γιούστε και Ρομπερζ στο κέντρο της άμυνας. Αριστερά στην άμυνα ο Βασιλείου και δεξιά ο Πέδρο με τους Σακέττι και Μάρκοβιτς στο κέντρο. Ο Παπουλής με τους Σκέμπρι και Σαρδινέρο θα είναι η τριάδα της επίθεσης και με επιθετικό τον Ζελάγια.

Προβλέψιμος επίσης είναι και ο πάγκος των αναπληρωματικών με τους Κίσσα, Ουεντραόγκο, Παπαμιχαήλ, Ψύχα, Βασιλειάδη και Ντ. Σπόλιαριτς να είναι έτοιμοι για βοήθειες κατά τη διάρκεια του αγώνα αν χρειαστεί.

Η κατάσταση των τραυματιών είναι η ίδια όπως και τον περασμένο αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, προστέθηκε σ΄αυτούς που γράψαμε πιο πάνω ο Περέιρα, ενώ επιστροφές αναμένουμε στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα την Κυριακή(7/4). Η ομάδα μας θα προσπαθήσει λοιπόν να πάρει το αποτέλεσμα εκείνο που θα τις επιτρέπει να βλέπει με περισσότερες πιθανότητες την πρόκριση στον τελικό της 22ας Μαΐου.

Comments
To Top