ΑΝΤΡΕΣ

Ήττα με 1-2 και όλα στον επαναληπτικό!

Το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο με την ομάδα μας να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά να μην μπορεί να απειλήσει εκτός από ένα σουτ του Βασιλείου πολύ άστοχο στο 7΄και ένα συρτό καλό σουτ έξω από την περιοχή του Ζελάγια στο 20΄που πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 38΄είχαμε μια αψιμαχία μετά από φάουλ του Σαρδινέρο, μεταξύ των ποδοσφαιριστών με τον Σακέττι να δέχεται κίτρινη κάρτα, ενώ στο φάουλ που έγινε η ομάδα μας δέχθηκε το γκολ στο 41΄και τα πράγματα πλέον έγιναν πολύ δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές μας. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε τρία λεπτά καθυστερήσεων χωρίς να αλλάξει κάτι με την ομάδα μας να φεύγει για τα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-1!

Δυνατά μπήκε η ομάδα μας στην επανάληψη και μόλις στο 47΄ο Σαρδινέρο μετά από φάουλ στην περιοχή πλάσαρε η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 49΄ τετ α τετ του Ζελάγια το πλασέ του πρόλαβε ο αμυντικός ενώ το πλασέ του Σκέμπρι απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 52΄ο Βάλε απέκρουσε και έσωσε την ομάδα μας από το δεύτερο γκολ μετά από αντεπίθεση του αντιπάλου.

Στο 60΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Παπουλή που φάνηκε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αποχώρησε για να πάρει τη θέση του ο Ψύχας. Στο 63΄μια λάθος εκτίμηση από τον Ρομπέρζ στο χώρο του κέντρου έβγαλε μόνο τον αντίπαλο επιθετικό, όμως ο Γάλλος με σωτήριο τάκλιν έσωσε την ομάδα μας. Στο κόρνερ που ακολούθησε και πάλι ο αντίπαλος βρήκε την ευκαιρία να απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 67΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σελίμοβιτς να μπαίνει στον αγώνα και να παίρνει τη θέση του Βασιλείου, με τον Ρομπέρζ να μετατίθεται στα αριστερά της άμυνας. Στο 68΄ο Βάλε απέκρουσε και πάλι εξ επαφής κεφαλιά του αντιπάλου που ήταν σε θέση οφσάιντ την ώρα εκτέλεσης του φάουλ. Στο 76΄ωραία μπαλιά του Σαρδινέρο στον Ψύχα πλάγια στην περιοχή με τον νεαρό να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ και να ισοφαρίζει για την ομάδα μας!!!

Στο 80΄ο διαιτητής δίνει λανθασμένα πέναλτι σε παράβαση που έγινε έξω από την περιοχή για τον αντίπαλο και γίνεται το 1-2!!! Στο 85΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας, με τον Βασιλειάδη να μπαίνει στη θέση του Σκέμπρι. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε πέντε λεπτά καθυστερήσεων με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν για την ισοφάριση. Τα λεπτά των καθυστερήσεων δεν έφεραν κάτι το αξιόλογο παρά μόνο ένα κόρνερ για την ομάδα μας που πέρασε ανεκμετάλλευτο και ήρθε μοιραία η ήττα!

Comments
To Top