ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Με επιστροφές κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα!

Το πιο πιθανόν να έχει επιστροφές η ομάδα μας σήμερα(7/4) κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Μετά τη χθεσινή νίκη του ΑΠΟΕΛ, η δική μας νίκη σήμερα φαντάζει κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη αν θέλουμε να παραμείνουμε στο κόλπο του πρωταθλήματος.

Στην αποστολή της ομάδας μας επιστρέφουν Στυλιανού, Φαουπάλα και Μπρου που θα βρίσκονται στην αποστολή, πολύ δύσκολα όμως θα είναι στο αρχικό σχήμα. Στην εντεκάδα μάλλον θα έχουμε αλλαγές με τον Ψύχα να παίρνει τη θέση του τραυματία Παπουλή. Ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Γιούστε είναι σίγουρος και ίσως ο Σελίμοβιτς πάρει θέση με τον Ρομπέρζ να περνά στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ αν ο Γάλλος μείνει στο κεντρικό δίδυμο ίσως δούμε Ουεντραόγκο ή ακόμα και Παπαμιχαήλ αριστερά.

Στα δεξιά της άμυνας θα είναι ο Πέδρο με τους τρεις του κέντρου να είναι οι Σακέττι, Μάρκοβιτς και Ψύχα. Οι τρεις της επιθετικής γραμμής θα είναι οι Σκέμπρι, Σαρδινέρο και Ζελάγια αφού οι επιστροφές δεν φέρνουν αλλαγές στην επιθετική γραμμή. Στο ΄χωρο του κέντρου ίσως δούμε και τον Ντ. Σπόλιαριτς.

Comments
To Top