ΑΝΤΡΕΣ

Μεγάλη προσπάθεια αλλά… ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ!!!

Με μια φάση στο 8΄άρχισε να «μυρίζει» ποδοσφαιρικός αγώνας αφού ο Σαρδινέρο βγήκε από αριστερά έβγαλε σέντρα όμως ο Ζελάγια δεν έπιασε το πλασέ όπως θα ήθελε, ενώ μέχρι εκείνο το σημείο το παιχνίδι δεν είχε κάτι το σημαντικό που χρήζει αναφοράς. Στο 11΄ήρθε η ψυχρολουσία για την ομάδα μας με τον αντίπαλο να πετυχαίνει το γκολ, μετά από μια σύγχυση της άμυνας μας. Στο 13΄ μετά από σέντρα του Βασιλείου, ο Μάρκοβιτς έπιασε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε στο χέρι του αντίπαλου αμυντικού αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε ξεκάθαρη παράβαση κατά την προσωπική μας άποψη.

Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να βρουν απαντήσεις στο γκολ που δέχτηκαν και στο 18΄είχαμε ένα σουτ του Μάρκοβιτς που όμως ήταν εύκολο για τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 23΄ένα πολύ άστοχο σουτ του Ζελάγια έφερε και τον εκνευρισμό στην κερκίδα μας. Στο 28΄ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα μας αφού μετά από κόρνερ του Πέδρο, ο Γιούστε έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα! Στο 33΄φοβερή κεφαλιά του Ζελάγια αυτή τη φορά απέκρουσε εντυπωσιακά ο αντίπαλος τερματοφύλακας σε κόρνερ, που έφερε μια κεφαλιά του Γιούστε που ήταν εύκολη αυτή τη φορά για τον τερματοφύλακα. Στο 36΄ο Ρομπέρζ αφού έκανε φάουλ και πήρε κίτρινη κάρτα έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Ουεντραόγκο να παίρνει τη θέση του, με τον Γάλλο να πονάει στο πίσω μέρος του αριστερού του ποδιού.

Στο 42΄ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας και στη συνέχεια ο Γιούστε κόντραρε το νέο πλασέ σε κόρνερ. Στο 45΄ένα απευθείας φάουλ του Μάρκοβιτς κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ που η εκτέλεση του δεν έφερε κάτι. Στο λεπτό των καθυστερήσεων που έβαλε ο διαιτητής ο Πέδρο έπιασε ένα δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνά μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στην ισοπαλία!

Δυνατά μπήκε η ομάδα μας στην επανάληψη με αποτέλεσμα να χάσει κλασσικές ευκαιρίες δύο με τον Μάρκοβιτς στο 55΄και στο 59΄, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας πίεζαν ασφυκτικά τον αντίπαλο για να πετύχουν το δεύτερο γκολ. Ένα κόρνερ στο 64΄για την ομάδα μας έφερε καλή προϋπόθεση αλλά δεν υπήρχε κάποιος ποδοσφαιριστής μας στο κατάλληλο σημείο για να την σπρώξει στα δίκτυα.

Στο 66΄΄σέντρα από δεξιά ο αμυντικός του αντιπάλου πέφτει άτσαλα πάνω στον Σαρδινέρο με τον διαιτητή να αρνείται και πάλι την παραβίαση. Στο 67΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Φαουπάλα να παίνει τη θέση του Σελίμοβιτς. Η πίεση από τους ποδοσφαιριστές μας αυξανόταν συνεχώς και στο 70΄δυνατό σουτ του Μάρκοβιτς και πάλι πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 72΄ο Φαουπάλα γύρισε μέσα από την περιοχή σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό.

Η σειρά του Βασιλείου να πάρει το ριμπάουντ μετά από κόρνερ στο 73΄αλλά το σουτ του να κοντράρει και να περνά κόρνερ που παρά τη σύγχυση δεν έφερε το ποθητό αποτέλεσμα. Στο 75΄έγινε και η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μπρου να περνά στη θέση του Σακέττι. Στο 77΄ο Ουεντραόγκο έκοψε αντεπίθεση του αντίπαλου, ενώ το σουτ του Μπρου στο 78΄ήταν άστοχο. Στο 80΄λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ από τον επόπτη και κίτρινη κάρτα στον Ζελάγια που συμπλήρωσε τρεις και χάνει το παιχνίδι με την Ομόνοια, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας από βέβαιη παραβίαση.

Στο 84΄μεγάλη φάση για την ομάδα μας με τον Πέδρο να μην κάνει καλό γύρισμα στην περιοχή και να χάνεται τεράστια ευκαιρία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 87΄ο αντίπαλος έχασε μεγάλη ευκαιρία αλλά ο ποδοσφαιριστής που πήρε τη μπάλα ήταν σε θέση οφσάιντ! Ο χρόνος των καθυστερήσεων που προστέθηκε ήταν έξι λεπτά αφού υπήρχαν αλλαγές και τραυματισμοί από τον αντίπαλο. Σουτ του Σαρδινέρο στο 90+3 πήγε στον τερματοφύλακα, ενώ ο Βάλε έκανε την απόκρουση του αγώνα στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Δυστυχώς οι ποδοσφαιριστές μας δεν κατάφεραν κάτι με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί ο αγώνας στην ισοπαλία και πλέον όλα φαντάζουν ΜΑΥΡΑ…

 

 

Comments
To Top