ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Υπάρχει ή δεν υπάρχει ιατρικό επιτελείο;

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να κοπάσουν στην ομάδα μας, άλλωστε αυτό είναι και ένας από τους σοβαρούς λόγους που φέτος χάσαμε την ουσία πάλι, αυτό που μας λείπει εδώ και χρόνια τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ένας, ένας οι ποδοσφαιριστές «κλατάρουν» από την πίεση και οτιδήποτε άλλο, ας το ανακαλύψουν οι υπεύθυνοι του ιατρικού επιτελείου αν μπορούν!

Τελευταίο θύμα ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος τραυματίστηκε στον χθεσινό(7/4) αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και αποχώρησε τραυματίας κρατώντας το πίσω μέρος του αριστερού του ποδιού. Ο Γάλλος φαίνεται να έχει υποστεί θλάση και εκφράζονται φόβοι ότι ίσως να μην καταφέρει να αγωνιστεί ξανά την φετινή περίοδο με την ομάδα μας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον χθεσινό αγώνα αν είχε ακόμα πέντε λεπτά ο Ζοάο Πέδρο θα μπορούσε να μείνει στον αγωνιστικό χώρο, καθώς όπως ήταν φανερό από όλους δεν μπορούσε άλλο και έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να βγάλει μια σέντρα! Καιρός να λογοδοτήσουν κάποιοι για το πρόβλημα των τραυματισμών, που από την αρχή της χρονιάς είναι και ακόμα κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα.

Comments
To Top