ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα!

Δεν κατάφερε η ομάδα μας να κερδίσει και πάλι ένα σημαντικό παιχνίδι αφού εξήλθε ισόπαλη με τη Νέα Σαλαμίνα εντός έδρας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστική των πλέι- οφ!

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: Μετά από καιρό πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση. Έσωσε την ομάδα αρκετές φορές και ο κόσμος ανάμενε και αναμένει τέτοια εμφάνιση και σε ένα αγώνα «do or die».

Ζοάο Πέδρο: Έδωσε την ασίστ στο κόρνερ, αλλά σε κανονική ροή παιχνιδιού όλες οι τελικές του ήταν άστοχες. Φανερό πως έχει «κλατάρει».

Γιώργος Βασιλείου: Καλή εμφάνιση και αμυντικά και επιθετικά. Θα μπορούσε καλύτερες τελικές και αυτός.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Βγήκε νωρίς λόγω τραυματισμού.

Βαχίντ Σελίμοβιτς: Είχε καλή παρουσία, σωστές τοποθετήσεις και μεταβιβάσεις. Φαίνεται καλός ποδοσφαιριστής αλλά χρειάζεται χρόνο για να κριθεί.

Έκτορ Γιούστε: Σκόραρε πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό. Είχε πολλές σωστές άμυνες και έδωσε λύσεις σε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις.

Εστεπάν Σακέτι: Αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή, ειδικά στις μεταβιβάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Σταδιακά ανέβηκε αλλά όχι στα γνωστά του επίπεδα.

Αντριάν Σαρδινέρο: Έκανε το γνωστό του παιχνίδι. Έτρεξε παντού και ήταν σωστός τακτικά σε ότι του ζητήθηκε χωρίς όμως να κάνει το κάτι παραπάνω. Δεν το έχει άλλωστε το να πάρει την ομάδα πάνω του και είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι.

Αντρέ Σκέμπρι: Φιλότιμη προσπάθεια χωρίς ιδιαίτερο όμως κέρδος. Συνήθως ημιτελής προσπάθειες που δεν είχαν αποτέλεσμα.

Σάσα Μάρκοβιτς: Έτρεξε παντού, δοκίμασε το πόδι του χωρίς όμως αποτέλεσμα. Είχε όμως πολύ ενέργεια σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Εμίλιο Ζελάγια: Χωρίς καθαρό μυαλό, με συνεχής διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές που τον αποσυντόνιζαν έστω κι αν είχε δίκαιο.

Ντύλαν Ουεντραόγκο: Πολύ καλή εμφάνιση από τον νεαρό που ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά μέχρι εκεί, αφού οργανωτικά υστερεί.

Νταβίντ Φαουμπάλα: Μπήκε για να βοηθήσει και εν μέρη το έκανε αν και δεν σκόραρε. Κι αυτός φαίνεται καλός ποδοσφαιριστής και χρειάζεται χρόνο.

Κέβιν Μπρου: Μας έδειξε ακόμη μια φορά πως δεν μπορεί να βοηθήσει σε τέτοιου είδους αγώνες. Μπήκε ανέτοιμος, χωρίς τρεξίματα αμυντικά και έχοντας επιπόλαια τελειώματα.

Προπονητής: Έστησε την ομάδα με 3-5-2,η ομάδα δέχτηκε νωρίς το γκολ και ισοφάρισε σχετικά νωρίς. Θα μπορούσε με την αναγκαστική αλλαγή να αλλάξει και το σύστημα πιο νωρίς για να μην χάσουμε αλλαγή και χρόνο. Σωστή η αλλαγή του Φαουπάλα ,εντελώς λανθασμένη αυτή του Μπρου. Δεν υπάρχει σύστημα με 2 μέσους και ο ένας εκ των δύο να είναι ο Μπρου. Δυστυχώς αυτό είναι επαναλαμβανόμενο λάθος κι απορώ γιατί γίνεται συνεχώς. Για ακόμη ένα παιχνίδι υπήρξε ατολμία να ξεκινήσουν νεαροί ποδοσφαιριστές που λίγα 24ωρα πριν τον δικαίωσαν.

Για χάρη συζήτησης όμως και βάση αυτών που ειπώθηκαν από τον ίδιο τον πρόεδρο για τους δανεικούς,(πως είναι μέρος του προγραμματισμού)την επόμενη χρονιά ο Σοφρώνης θα διαχειριστεί μια μεσαία γραμμή με Ντανίλο, Χάμπο, Σακέτι, Μάρκοβιτς, Περέιρα, Ψύχα και Ματίας. Αν δεν μπορεί να ρισκάρει και να δώσει εμπιστοσύνη τότε θα υπάρξει πρόβλημα, όπως πρόβλημα θα υπάρξει αν ο τεχνικός διευθυντής δώσει εμπιστοσύνη σε παίκτες «τουρίστες» που πρέπει να παίζουν!

 

 

 

 

 

Comments
To Top