ΑΝΤΡΕΣ

Επιστροφή στις επιτυχίες!

Με γκολ για την ομάδα μας ξεκίνησε ο αγώνας στο ΓΣΠ, αφού μόλις στο 5΄ο Ζελάγια βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε τη μπάλα στα δίκτυα μετά από ωραία κάθετη πάσα του Μάρκοβιτς! Στο 16΄η ομάδα μας προσπάθησε με τον ίδιο τρόπο να απειλήσει αλλά αυτή τη φορά ο Ζελάγια δεν έκανε όπως θα ήθελε το κοντρόλ με αποτέλεσμα η μπάλα να του φύγει και να βγει άουτ. Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε με την ομάδα μας να έχει την κατοχή και παρά το γρήγορο γκολ που πέτυχε να προσπαθεί για δεύτερο γκολ.

Αν εξαιρέσουμε το γρήγορο γκολ της ομάδας μας τίποτα το αξιόλογο δεν είχαμε στο πρώτο μισάωρο του αγώνα. Στο 40΄μετά από γύρισμα στην περιοχή ο Στυλιανού που προωθήθηκε από το σημείο του πέναλτι σχεδόν δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Χωρίς καθυστερήσεις το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να προηγείται με 0-1!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα σουτ του Στυλιανού στο 47΄που ήταν και πάλι άστοχο, ενώ η ομάδα μας δεν είχε αλλαγές στην εντεκάδα της. Στο 54΄ο Σακέττι έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφού σε προηγούμενη φάση σε διεκδίκηση με αντίπαλο κτύπησε, και τη θέση του πήρε ο Ψύχας! Στο 57΄ο Βάλε έκανε την πρώτη του επέμβαση, αφού μετά από κόντρα η μπάλα πήρε κατεύθυνση στα γκολπόστ.

Στο 58΄ο Ψύχας πήρε την πάσα από τον Πέδρο γύρισε καταπληκτικά και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, κάνοντας το 0-2!!! Μετά και το δεύτερο γκολ της ομάδας μας οι ποδοσφαιριστές μας έλεγχαν πλήρως τον αγώνα και στο 72΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Καραγιόλ να παίρνει τη θέση του Σαρδινέρο. Στο 73΄ο Βάλε έκανε τη δεύτερη του επέμβαση σε σουτ του αντιπάλου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο αντίπαλος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής!

Στο 76΄εμφανέστατο φάουλ στον Βάλε, ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουμε με μείωση του σκορ, ενώ στο 79΄με τα ακροδάκτυλα ο Βάλε έδιωξε σε κόρνερ ένα σουτ του αντιπάλου. Στο 81΄τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ντ. Σπόλιαριτς να παίρνει τη θέση του Μπρου. Ο Βάλε και πάλι έσωσε την ομάδα μας στο 83΄μετά από πλασέ του αντιπάλου μέσα από την περιοχή.

Στο 86΄ωραία αντεπίθεση της ομάδας μας με ωραίο συνδυασμό, όμως το σουτ του Ζελάγια απέκρουσε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Ψύχα αποκρούστηκε και πάλι. Μετά και τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων και αφού δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο, η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία ατυχή αποτελέσματα και κοιτάζει τη δύσκολη συνέχεια με τον επαναληπτικό του Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη(17/4)!

 

 

Comments
To Top