ΑΝΤΡΕΣ

Σημαντικές διευκρινίσεις για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ενημερώνει ότι οι είσοδοι και τα ταμεία στο Τσίρειο Στάδιο για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ (17/04, 18:00), θα ανοίξουν στις 16:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

Παιδιά κάτω των 14 ετών θα εισέρχονται δωρεάν, ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ εισιτηρίου από το Apollon OfficialStore ή από τα εκδοτήρια στο Τσίρειο Στάδιο την ημέρα του αγώνα (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

Σημαντικές Διευκρινίσεις: 

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας Elite, μπορούν να παραλάβουν το εισιτήριο τους από το Apollon Official Store, όπως προκύπτει μέσα από τα προνόμια της κάρτας τους, και να χρησιμοποιήσουν κανονικά την είσοδο VIP.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας Platinum, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τις προκαθορισμένες θέσεις τους (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας διαρκείας και εισιτηρίου του αγώνα), και να χρησιμοποιήσουν κανονικά την είσοδο VIP.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Gold, Gold Teens και Gold Junior θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τις προκαθορισμένες θέσεις τους (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας διαρκείας και εισιτηρίου του αγώνα), αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις εισόδους 1 και 2 καθώς η είσοδος των εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνει κλειστή, έπειτα από απόφαση της γηπεδούχου ομάδας.

Θα ισχύσουν κανονικά οι χώροι στάθμευσης για τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγοριών ELITE και PLATINUM όπως προκύπτει μέσα από τα προνομία των δύο κατηγοριών (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας διαρκείας).

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Comments
To Top