ΑΝΤΡΕΣ

Στο ίδιο έργο θεατές…

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να βρουν χώρους για να περάσουν στην επίθεση και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν. Στο 14΄ δυστυχώς Ουεντραόγκο και Ρομπέρζ δεν κατάφεραν να σταματήσουν την αντεπίθεση του αντιπάλου και η ομάδα μας δέχθηκε το γκολ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι και το 25΄ η ομάδα μας δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες με τον Γιούστε να παίρνει την πρώτη για σπρώξιμο και τον Παπουλή τη δεύτερη για διαμαρτυρίες. Στο 26΄νέα κάρτα για την ομάδα μας στον Σακέττι στο χώρο του κέντρου, σ΄ένα φάουλ που μπορεί να γίνει πάμπολλες φορές σε αγώνα ποδοσφαίρου!!!

Στο 29΄οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να βγουν γρήγορα στην αντεπίθεση αλλά ο Περέιρα που πήρε μπάλα και έκανε το σουτ έξω από την περιοχή δεν είχε τύχη. Ο Τιμόθεος Χριστοφή έκανε τη χρήση της κίτρινης στους ποδοσφαιριστές μας με το έτσι θέλω με αποτέλεσμα στο 30΄ να αποβάλει τον Ρομπέρζ με δεύτερη μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Στο 36΄ήρθε το δεύτερο γκολ για τον αντίπαλο μετά από φάουλ που εκτελέστηκε, η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά με τον Βάλε εξουδετερωμένο να δεχόμαστε δεύτερο γκολ.

Στο 40΄ ο Βάλε απέκρουσε σε κεφαλιά του αντιπάλου μετά από φάουλ που δόθηκε και δεν ήταν και έσωσε την ομάδα μας από τρίτο γκολ. Στο 44΄ λάθος από την άμυνα μας και ήρθε το τρίτο γκολ και πλέον όλα είχαν τελειώσει για την ομάδα μας!!! Η ομάδα μας σ΄αυτό το πρώτο ημίχρονο θα τολμήσουμε να πούμε ότι δεν ήταν παρούσα στον αγώνα, με νεύρα και πάλι, απειθαρχία που έδωσαν το δικαίωμα σε κάποιους αντιπάλους και διαιτητές να ασελγήσουν!

Τα ίδια ξανά και ξανά αγαπητοί αναγνώστες βαρεθήκαμε να τα γράφουμε, να τα λέμε αλλά και να τα βλέπουμε! Εδώ σταματάμε την περιγραφή μας και να μας συγχωρέσετε!!!

 

Comments
To Top