ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Καλύτερος ο Χριστοφόρου, στο νήμα έχασε ο Κολουντής!

Στα βραβεία «PASP Best 11 Β’ Κατηγορίας, Γυναικείου και U19» της σεζόν 2018-19 πέραν των κορυφαίων ενδεκάδων βραβεύθηκαν και οι κορυφαίοι προπονητές σύμφωνα με τους ψήφους που πήραν από τους ίδιους τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες.

Υπενθυμίζουμε ότι για το Πρωτάθλημα U19 Α’ Κατηγορίας ψήφισαν οι αρχηγοί, υπαρχηγοί και προπονητές των ομάδων. Προπονητής της σεζόν αναδείχθηκε ο Νίκος Νικολάου (Ομόνοια) με ποσοστό 21%. Στο νήμα είχε κερδίσει τη πρώτη θέση από τον Βαλεντίνο Κουλουντή (Απόλλωνας) που έλαβε ποσοστό 19%. Στη τρίτη θέση ο Μάριος Χριστοδούλου (ΑΕΚ) με ποσοστό 15%. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο προπονητής της ομάδας μας Βαλεντίνος Κουλουντής έχει οδηγήσει την ομάδα μας στον τελικό Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης(15/5).

Χριστάκης Χριστοφόρου (Apollon Ladies) και Μάριος Μαυραδάς (Ομόνοια) πάλεψαν για την πρώτη θέση αφήνοντας πολύ πίσω τους υπόλοιπους προπονητές. Ο προπονητής της Apollon Ladies επικράτησε με συγκριτικό ποσοστό 38% έναντι 33% του αντιπάλου του. Εντύπωση προκάλεσε το μεγάλο ποσοστό 12% των λευκών ψήφων προς τους προπονητές, ιδιαίτερα από τις ποδοσφαιρίστριες των μικρότερων ομάδων, οι οποίες έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα με τις Ladies, ενώ αύριο(10/5) αγωνίζεται στο final four του Κυπέλλου.

Comments
To Top