ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ώρα για το ντάμπλ!

Αντίστροφη μέτρηση ενόψει της διοργάνωσης του Final Four Κυπέλλου Γυναικών και η ομάδα των Ladies μας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους. Η ομάδα μας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή θέλει να νικήσει ξανά τον αντίπαλο της στον ημιτελικό και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό για να κατακτήσει το νταμπλ.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανώσει το Κύπελλο με τη μορφή του Final Four και φέτος το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και το Fun Day κοριτσιών.

Όπως ήδη ανακοινώθηκε όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τηλεοπτικά το μεγάλο γεγονός.

Οι ημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 10 Μαΐου ως ακολούθως:

Apollon Ladies – Barcelona FA Pyrgos Limassol θα συναντηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Σε περίπτωση που η ομάδα μας εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης θα αγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή 12 Μαϊου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας. Ο τελικός θα μεταθοδεί απευθείας επίσης από τη Cytavision. Θα προηγηθεί στις 11:00πμ, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας, ο μικρός τελικός με τη συμμετοχή των ομάδων που θα αποκλειστούν από τους αγώνες της Παρασκευής.

 

Με την ολοκλήρωση του μικρού τελικού και πριν να αρχίσει ο μεγάλος τελικός, θα διοργανωθεί από την ΚΟΠ fun day κοριτσιών 5X5.

Στο Fun Day θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες ομάδες:

 

ΑΠΟΕΛ, Ελεύθερη Αμμόχωστος, Ολυμπιακός Πειραιώς (Κλιμάκιο Λάρνακας), Ομόνοια Λευκωσίας, ΘΟΪ Λακατάμιας, Ασπράκης Ladies, Apollon Ladies, Barcelona FA.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 13:30 και θα ολοκληρωθούν στις 15:30.

 

**Οι αποστολές των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Final Four, με διευθέτηση της ΚΟΠ που έχει αναλάβει και το κόστος της διοργάνωσης, θα αποσυρθούν από την Παρασκευή σε ξενοδοχείο και θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή, όπου θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

 

 

Comments
To Top