ΑΝΤΡΕΣ

Ούτε και σ΄ αυτό το «ραντεβού»!

Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο, ενώ στο 19΄μετά από κόρνερ ο αντίπαλος με κεφαλιά πέτυχε το γκολ. Στο 22΄έγινε η πρώτη φάση για την ομάδα μας με τον Μάρκοβιτς να πιάνει την κεφαλιά αλλά να καταλήγει στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Μετά το πέρας του ημιώρου ο αντίπαλος μας απείλησε σε τρεις περιπτώσεις, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας δεν έβρισκαν τους τρόπους να μπουν στην περιοχή του αντιπάλου.

Στο 38΄είχαμε τις καλύτερες μέχρι στιγμής φάσεις για την ομάδα μας με τον Μάρκοβιτς να σεντράρει αλλά να προλαβαίνει ο αμυντικός και να διώχνει σε κόρνερ, που η εκτέλεση του έφερε τον Σέρβο να κάνει ένα πλασέ αλλά η μπάλα να περνά έξω. Στο 45΄ήρθε η ομάδα μας δέχθηκε το δεύτερο γκολ από τον ίδιο ποδοσφαιριστή και τα πράγματα πλέον έγιναν πολύ δύσκολα! Το ημίχρονο μετά και το ένα λεπτό καθυστερήσεων ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να είναι πίσω στο σκορ με 0-2!!!

Με αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη αφού ο Σκέμπρι πήρε τη θέση του Ψύχα. Μέχρι και το 60΄η ομάδα μας δεν είχε κάνει κάτι το αξιόλογο για να ισοφαρίσει. Στο 67΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ντ.Σπόλιαριτς να παίρνει τη θέση του Μπρου. Στο 79΄είχαμε την πρώτη ευκαιρία για το δεύτερο ημίχρονο με τον Παπαμιχαήλ να βγάζει τη σέντρα, ο Παπουλής να πιάνει τη σέντρα αλλά η μπάλα να περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 87΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον νεαρό Αντώνη Μίτας να παίρνει τη θέση του Σακέττι. Ο νεαρός πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα! Στο 88΄ο Σκέμπρι μείωσε για την ομάδα μας μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Μάρκοβιτς. Τρία ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων που έβαλε ο διαιτητής, κάτι όμως που δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα με αποτέλεσμα η ομάδα μας να χάσει με 2-1 και να υποχωρήσει στην τρίτη θέση.

 

Comments
To Top