ΣΤΙΓΜΕΣ

Οι «κυανόλευκες» βραβεύσεις στα «PASP Football Awards 2018-19»!(Δηλώσεις – Φώτος)

Τα φετινά ποδοσφαιρικά βραβεία «PASP Football Awards 2018-19» πραγματοποιούνται αυτή την ώρα (20:30). Ο ΠΑΣΠ θα βραβεύσει την κορυφαία ενδεκάδα που ανέδειξαν με την ψήφο τους οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές των δώδεκα ομάδων της Α’ κατηγορίας, σύμφωνα με την ατομική απόδοση στη σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές ψήφισαν επώνυμα σε ειδικό ψηφοδέλτιο τους κορυφαίους κατά τη γνώμη τους ανάμεσα σε όλους τους αντιπάλους τους. Επίσης υπάρχουν και άλλες βραβεύσεις.

Πάμε να δούμε τις βραβεύσεις που αφορούν την ομάδα μας:

ΜΕΣΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ: MATIJA SPOLJARIC (ΑΛΚΗ Ορόκλινη – ALKI Oroklini, δανεικός από την ομάδα μας). Μέσα από ψηφοφορία όλων των ποδοσφαιριστών της Α’ Κατηγορίας. Πήρε μάλιστα την πλειοψηφία των ψήφων από ΕΞΙ ομάδες: ΑΕΛ, Απόλλων, Δόξα, ΕΝΠ, Ομόνοια, Πάφος. Ο Ματίας Σπόλιαριτς ανέφερε: «Ήταν ένα ρίσκο που έπρεπε να πάρω (σ.σ. η μετακίνηση του στην Αλκή) γιατί πέρσι δεν πήρα χρόνο συμμετοχής όπως θα ήθελα. Πιστεύω στον εαυτό μου. Ευχαριστώ την Αλκή, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου».

ΜΕΣΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ: ΧΑΜΠΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (Apollon FC). Μέσα από ψηφοφορία όλων των ποδοσφαιριστών της Α’ Κατηγορίας. Πήρε μάλιστα την πλειοψηφία των ψήφων από ΔΕΚΑ ομάδες! Ο Χάμπος ανέφερε: «Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Δεν τέλειωσε όπως θέλαμε και όπως περιμέναμε η χρονιά για τον Απόλλωνα. Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ελπίζω να βελτιωθούμε στο μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο. Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται και ευχαριστώ την οικογένεια μου και την κοπέλα μου».

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ: VALENTIN ROBERGE (Apollon FC). Μέσα από ψηφοφορία όλων των ποδοσφαιριστών της Α’ Κατηγορίας. Πήρε μάλιστα την πλειοψηφία των ψήφων από τις ομάδες: ΑΕΛ, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Δόξα, Ομόνοια, Πάφος. Ο Ρομπέρζ ανέφερε: «Δεν ήταν καλή σεζόν για την ομάδα. Μπορώ να γίνομαι καλύτερος κάθε χρονιά. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Είμαι ευχαρίστηση μου που βρίσκομαι εδώ. Υπάρχουν κι άλλοι που είναι καλοί κεντρικοί αμυντικοί».

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ: JOAO PEDRO (Apollon FC).Μέσα από ψηφοφορία όλων των ποδοσφαιριστών της Α’ Κατηγορίας. Πήρε μάλιστα την πλειοψηφία των ψήφων από ΕΝΝΕΑ ομάδες! Ο Πέδρο ανέφερε: «Σημαίνει πως κάνω καλά τη δουλειά μου. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι για δεύτερη σεζόν στην καλύτερη ενδεκάδα. Ευχαριστώ την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΘΟΥΣ στον Δρ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΚΑΒΕΛΑΚΗ (ιατρός Apollon FC), ο οποίος μετά που ενημερώθηκε για την κατάσταση του Ραφαήλ Θωμά τον εγχείρησε αφιλοκερδώς. Ο Ραφήλ είχε τραυματιστεί σε αγώνα Γ’ Κατηγορίας και του είχε τοποθετηθεί πλατίνα στο πόδι. Όταν έπρεπε να την αφαιρέσει η ομάδα του είχε ήδη κλείσει και διαγραφεί από την ΚΟΠ!

 

3η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ [Κανονικής Διάρκειας]: BRUNO VALE (Apollon FC). Μετά από ψηφοφορία Επιτροπής, Φιλάθλων και των ίδιων των υποψήφιων Τερματοφυλάκων!

Ειδική Βράβευση – Υποτροφία από Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: ΑΝΤΩΝΗ ΜΙΤΑΣ (Apollon FC). Πρώτος ποδοσφαιριστής στις αξιολογήσεις που διοργανώνει ο ΠΑ.Σ.Π. και βαθμολογεί η ανεξάρτητη αγγλική εταιρεία αξιολογήσεων P4S.

2ο καλύτερο γκολ: Μουσταφά Καραγιόλ (1η αγωνιστική, Απόλλων-ΕΝΠ). Ο ποδοσφαιριστής μας πήρε το βραβείο του και ανέφερε: «Διαθέτω ισχυρό σουτ. Ο προπονητής μου πάντα με ενθάρρυνε να κάνω σουτ και τα κατάφερα».

Comments
To Top