ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Επιστρέφει ο Ματίας, θα ξεκαθαρίσει για τους υπόλοιπους!

Ένα από τα κεφάλαια που θα δουν οι ιθύνοντες της ομάδας μας είναι κι αυτό με τους δανεικούς μας ποδοσφαιριστές. Πέντε στον αριθμό είχαν φέτος συμβόλαιο και δόθηκαν με δανεισμό. Συγκεκριμένα και μετά τον χθεσινό(18/5) υποβιβασμό της ΑΛΚΗΣ, ο Ματίας Σπόλιαριτς επιστρέφει στην ομάδα, διεθνής πλέον και μέσα στην καλύτερη εντεκάδα του πρωταθλήματος, ενώ για τους υπόλοιπους τέσσερις θα ξεκαθαρίσει εντός των προσεχών ημερών.

Πίττας και Καρώ έκαναν πολύ καλή σεζόν και ίσως παραμείνουν στις ομάδες τους που φυσιολογικά θα θέλουν να τους έχουν και για του χρόνου. Από την άλλη ο Πολίτσι που έπαιζε στην Πάφο δεν είχε τα λεπτά που θα ήθελε και αναμένεται γι αυτόν να ξεκαθαρίσει το σκηνικό μέσα στις επόμενες μέρες. Υπάρχει και ο νεαρός αξιόλογος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Γενεθλίου που αγωνιζόταν στην Καρμιώτισσα και τον τελευταίο μήνα ήταν παροπλισμένος λόγω επέμβασης.

Στην ομάδα μας υπάρχουν και κάποιοι νεαροί με συμβόλαια που πήραν φέτος χρόνο συμμετοχής, Παπαμιχαήλ, Βασιλειάδης και Ντ. Σπόλιαριτς, ενώ απ΄ότι μαθαίνουμε οι διοικούντες προτίθενται να κάνουν συμβόλαια σε νεαρούς ποδοσφαιριστές μας από την ομάδα Νέων.

 

Comments
To Top