ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκυρίακο(18,19/5) το Παγκύπριο πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας, ενώ για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας είχαμε την τελευταία 30η αγωνιστική.

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές.

Ματίας Σπόλιαριτς(ΑΛΚΗ): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ε.Ν.Π(3-2). Δυστυχώς για τον Μ.Σπόλιαριτς η ομάδα του υποβιβάστηκε και ευτυχώς για την ομάδα μας θα γυρίσει πίσω ως διεθνής και ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος.

Ανδρέας Καρώ(Πάφος): Δεν αγωνίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ερμή(1-2). Οι διοικούντες και οι υπεύθυνοι προγραμματισμού της ομάδας μας θα αξιολογήσουν τον ποδοσφαιριστή, που είχε αρκετές συμμετοχές και κλήθηκε και στην Εθνική μας ομάδα. Γενικά πήρε πολύτιμες εμπειρίες είχε χρόνο συμμετοχής και θα βοηθήσει την ομάδα μας, αν βέβαια υπολογίζουν να του δώσουν χρόνο τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Λούκα Πολίτσι(Πάφος): Δεν αγωνίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ερμή(1-2). Γενικά ο Πολίτσι δεν πήρε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και η παρουσία του στην ομάδα θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.

Ιωάννης Πίττας(Ε.Ν.Π): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 68΄στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΛΚΗ(3-2). ήταν από τους ποδοσφαιριστές που τη φετινή σεζόν διακρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Βοήθησε την ομάδα του ώστε να παραμείνει στην Α΄κατηγορία. Για να επιστρέψει στην ομάδα μας λογικά θα πρέπει να έχει χρόνο συμμετοχής. Οι υπεύθυνοι προγραμματισμού της ομάδας μας θα αξιολογήσουν την περίπτωση του.

Μιχάλης Γενεθλίου(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Διγενή Ορόκλινης(1-2). Είναι στο στάδιο της αποθεραπείας μετά από επέμβαση που έκανε. Την περίπτωση του θα αξιολογήσουν στην ομάδα μας αν και πολύ δύσκολα θα παραμείνει. Ίσως συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας μας και καλό είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής κι αυτός, αφού είναι από τους αξιόλογους νεαρούς της ομάδας μας.

Comments
To Top