ΑΝΤΡΕΣ

Τι ανέφερε ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης…

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στο Κολόσσι ο πρόεδρος της ομάδας μας, Νίκος Κίρζης.

Ξεκινώντας ανέφερε, «μας λείπει το πρωτάθλημα. Θα το επιδιώξουμε με μεγάλο ζήλο και τη νέα σεζόν. Τέλος Αυγούστου έτοιμα τα νέα γραφεία της εταιρείας. Εκτιμήσαμε λάθος κάποια πράγματα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ξεκινήσαμε για να είμαστε έτοιμοι έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε το brand name της ομάδας μας»

Ζητώ από τον κόσμο να έρθει κοντά όπως το 2012. Θα κάνουμε τα πάντα να επανέλθουμε δριμύτεροι. Δεν θα επιτρέψουμε να μας νικήσει η απογοήτευση».

Σε ερωτήσεις που του έγιναν απάντησε:

Σχετικά με τις μεταγραφές:

«Πάντα φέρνουμε ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά. Φέτος δεν έγινε αυτό. Θα προσπαθήσουμε την επόμενη χρονιά να φέρουμε καλύτερους ποδοσφαιριστές. Όσους παίκτες χρειάζεται ο προπονητής για να κάνει το επόμενο βήμα»

Για τον Ρομπέρζ και για όλα όσα ακούγονται:

«Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας. Σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Σημαντικός παίκτης αλλά ουδείς πιο σημαντικός από την ομάδα. Εγώ προσωπικά δεν έχω βρεθεί με τον Βαλεντίν. Τον είδα 5 λεπτά πριν την προπόνηση του αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν μου έχει εκφράσει το οτιδήποτε. Δεν έχει έρθει καμία επιστολή. Έχει ανταλλάξει κάποιες απόψεις με τον Πέτρο Κονναφή και τον προπονητή. Σε μένα δεν είχε πει κάτι. Επαναλαμβάνω έχει συμβόλαιο. Δεν έχουμε ορίσει καμία τιμή πώλησης ούτε και ρήτρα υπάρχει. »

Για Κατελάρη:

«Θα σας απαντήσω τέτοιο πράγμα; Με όλο τον σεβασμό. Έχουμε άριστες σχέσεις με την Ομόνοια.»

Για τις αποδεσμεύσεις και συγκεκριμένα για τον Μπρου:

«Ναι υπάρχει και αυτό το θέμα. Υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του. Είναι θέμα χρόνου να αποδεσμευτεί.»

Για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές μας;

«Η ενημέρωση που έχω είναι ότι θα επιστρέψουν»

Σχετικά με το μπάτζετ της νέας περιόδου:

«Στα ίδια επίπεδα. Μετά από μια χρονιά που είχαμε ρεκόρ εσόδων, πιστεύω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Για τη σχέση με Ζάχαβι:

«Η σχέση με τον Ζάχαβι ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε φιλική. Από εκεί και πέρα δεν ήταν ποτέ μέτοχος στον Απόλλωνα. Συνεργασία και φιλία υπάρχει. Μπορούσε να ήταν στον Απόλλωνα. Ο σκοπός ήταν να αγωνιστούν στον Απόλλωνα, κάτι που έγινε με τον Στογιάνοβιτς. Υπήρχε θέμα να έρθει ο Μανέα στον Απόλλωνα».

Για το θέμα με τον Μάγκλιτσα:

«Αν πηγαίναμε στα άκρα θα μπορούσαμε να σταματήσουμε μεταγραφή Μάγκλιτσα. Όταν ο ίδιος παίχτης χτυπάει την πόρτα του προπονητή και του λέει δεν θέλω να αγωνιστώ, θα ήταν μάταιο να προσπαθήσουμε να τον πείσουμε να μείνει. Θα πάρουμε όλα τα μέτρα φέτος για να μην ξανασυμβεί αυτό το πράγμα. Λυπάμαι γιατί ήταν ένας ποδοσφαιριστής που πρόσφερε στην ομάδα. Έλεγε ότι είχε βλέψεις να πάει στο εξωτερικό για να πάρει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Τον ρωτήσαμε ξεκάθαρα τον Γενάρη αν θα έφευγε, μας είπε ότι θα μείνω εδώ μέχρι τέλους. Μέσα του Φεβρουαρίου όμως ήρθε αυτό».

 

Comments
To Top