ΑΝΤΡΕΣ

Εξασφάλισε την αδειοδότηση…

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι τα Σωματεία που θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Cyta περιόδου 2019 – 2020 εξασφάλισαν αδειοδότηση μέσα από τη διαδικασία ελέγχου κριτηρίων της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Κριτηρίων που ολοκληρώθηκε στις 22.05.2019.

Μεταξύ αυτών είναι και η ομάδα μας που πέρασε με επιτυχία τα κριτήρια. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εξετάστηκαν τα στοιχεία που κατέθεσαν τα Σωματεία για τα νομικά κριτήρια, τα αθλητικά κριτήρια, τα οικονομικά κριτήρια τα διοικητικά κριτήρια και τα κριτήρια υποδομής.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις του 2018 των σωματείων Α’ Κατηγορίας, δημοσιεύτηκαν στις 30 Απριλίου 2019 στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση του φίλαθλου κοινού.

 Κριτήρια υποδομής

Για σκοπούς Ευρωπαϊκών αγώνων και σύμφωνα με το αποτέλεσμα του ελέγχου κριτηρίων υποδομής, το Στάδιο ΓΣΠ κατατάσσεται στην κατηγορία 4 με δυνατότητα χρήσης για όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Το Στάδιο ΑΕΚ Αρένα κατατάσσεται στην κατηγορία 3 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τα play – offs του Europa League.

Το Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κατατάσσεται στην κατηγορία 2 και μπορούν να διεξαχθούν αγώνες μέχρι το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και του Europa League αντίστοιχα.

Το Τσίρειο Στάδιο κατατάσσεται στην κατηγορία 2 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με το φως της ημέρας μέχρι το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και του Europa League αντίστοιχα.

Το Στάδιο ΓΣΖ κατατάσσεται στην κατηγορία 2 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με το φως της ημέρας μέχρι το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και του Europa League αντίστοιχα.

 

Comments
To Top