ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Η χρονιά τελείωσε άδοξα, αφήνοντας όλους εμάς πικραμένους και απογοητευμένους»

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι μας οπαδοί κάνουν απολογισμό της χρονιάς και δίνουν το σύνθημα για να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι!

Αναλυτικά:

Μάγκες, ΠΕΡΗΦΑΝΑ αλάνια της ΛΕΜΕΣΟΥ, αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ολόκληρης της γης!

Η χρονιά τελείωσε άδοξα αφήνοντας όλους εμάς πικραμένους και απογοητευμένους. Νεύρα και θυμός παρέσυρε αρκετούς σε απαξιωτικά και μηδενίστηκα σχόλια. Τα επαναλαμβανόμενα λάθη στην ομάδα προβλημάτισαν και ανάγκασαν αρκετούς να ζητήσουν κεφάλια..

Ο χρόνος αδέρφια δεν είναι μόνο γιατρικό. Μέσα από τον χρόνο φανερώνονται πολλά. Οι βρωμιές βγαίνουν στην επιφάνεια και αποκαλύπτουν τις συμφωνίες στα υπόγεια μπουντρούμια της διαφθοράς. Οι υποψίες επιβεβαιώνονται αφήνοντας εκτεθειμένα τα λαμόγια που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο μας.

Οι φλώροι ντροπιασμένοι «φωνάζουν» σιωπηρά.. μέχρι την επόμενη φορά που σαν προβατοποιημένοι και έμμισθοι στρουθοκάμηλοι θα τρέξουν στον εξώστη..

Τα ασπόνδυλα πανηγυρίζουν με θράσος το χαρισμένο.. βγάζοντας απωθημένα δεκαετιών. Ξεφτιλισμένοι και ντροπιασμένοι αγνοούν πως κατάντησαν δορυφόροι και πουτανάκια του κλέφτη και του απατεώνα, όντας στερημένοι και γεμάτοι ζήλια..

Για όλα αυτά λοιπόν εμείς νιώθουμε διπλά ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και τυχεροί. Ευγνώμων προς αυτούς που μας δίδαξαν ΑΠΟΛΛΩΝ. Με ψηλά το κεφάλι και τα λάβαρα του ΘΡΥΛΟΥ συνεχίζουμε ακάθεκτοι ενάντια σε όλους και σε όλα. Με οδηγό τις ηθικές αξίες τις οποίες πρεσβεύει το Σωματείο μας και συνοδοιπόρο την ανιδιοτελές αγάπη για το ιερό έμβλημα μας!

Την ώρα που διεξάγεται η φιέστα της ντροπής εμείς στήνουμε το δικό μας πάρτι χωρίς να λογαριάζουμε τίποτε και κανένα. Πιο δυνατοί, ακόμη πιο συσπειρωμένοι και πωρωμένοι για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και για όλα αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από όλους τους άλλους!

Τα μαγκάλια στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ θα ανάψουν στις 19:00.

Να μην λείπει κανείς!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΥΡΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ.. ΤΑ ΛΕΜΕ!

 

Comments
To Top