ΑΝΤΡΕΣ

Στους ισχυρούς μέχρι τον Γ΄ προκριματικό αλλά…

Η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων στην Ευρώπη, ξεκαθαρίζει και το σκηνικό το οποίο θα διαμορφωθεί στους προκριματικούς γύρους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα μας θα ξεκινήσει την προσπάθειά της από τον πρώτο προκριματικό γύρο αφού τερμάτισε Τρίτη στο πρωτάθλημα, έχοντας την δυνατότητα να βρίσκεται στους ισχυρούς των κληρώσεων μέχρι και τον Γ΄προκριματικό.

Με 12.000 βαθμούς η ομάδα μας είναι η πέμπτη πιο δυνατή ομάδα στον Α΄ προκριματικό γύρο έχοντας μπροστά της μόνο τις Λέγκια Βαρσοβίας(24.500), Στεάουα Βουκουρεστίου (23.000), τη Μάλμοε(20.000) και τη Μόλντε(13.500). Στον Β΄ προκριματικό γύρο η ομάδα μας είναι και πάλι στους ισχυρούς μαζί με Άιντραχτ Φρανκφούρτης(24.000), Εσπανιόλ (20.713), Παρτιζάν Βελιγραδίου(18.000) και Γουλβς (17.092).

Με τα σημερινά(25/5) δεδομένα η ομάδα μας στον Γ΄ προκριματικό έχει μεν τη μικρότερη βαθμολογία αλλά έχει ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας στις περιπτώσεις προκρίσεων και αποκλεισμών. Βέβαια για να φτάσουμε και πάλι μέχρι εκεί όπως και πέρσι απαιτούνται σοβαρότητα καθώς το έργο μας δεν είναι καθόλου εύκολο αφού πολύ πιθανόν στο δρόμο μας για τον Γ΄ προκριματικό να συναντήσουμε ομάδες όπως η Χάιντουκ Σπλιτ, Τρανζσοσπόρ, Άρης Θεσσαλονίκης, Ατρόμητος αλλά και άλλες.

Όπως και πέρσι λοιπόν η ομάδα μας θα πάρει τα παιχνίδια και τους προκριματικούς ένα ένα και στο τέλος θα κάνει «ταμείο» όπως και πέρσι. Όλοι ευελπιστούμε ότι θα επαναλάβουμε ότι και πέρσι με την πρόκριση μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!

Comments
To Top