ΑΝΤΡΕΣ

«Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο που ήρθε το τέλος…»

Ο Μαλτέζος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Αντρέ Σκέμπρι ο οποίος έμεινε ελεύθερο μίλησε στον Super Sport-fm 104.0 για την ομάδα μας αλλά και την επιθυμία του να παραμείνει στην Κύπρο.

Αναλυτικά:

Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου που ήταν χθες: «Καλύτερα μην μου θυμίζετε την ηλικία μου» (γέλια).

Για την παρουσία του στον Απόλλωνα; «Είμαι ικανοποιημένος από την πρώτη μου χρονιά όπου έβαλα 12 γκολ με πολύ καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη. Είμαι απογοητευμένος για την σεζόν που πέρασε και για μένα και για την ομάδα. Όλοι οι παίκτες είχαμε επιβαρυμένο πρόγραμμα και δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το μέλλον σου; «Νιώθω ότι μπορώ να συνεχίσω να παίζω για ακόμα δύο χρόνια και θα κάνω μαθήματα για να γίνω προπονητής στη συνέχεια. Αν έρθει κάποια πρόταση που με ικανοποιεί θα ήθελα να μείνω στην Κύπρο. Περιμένω να δω αν θα παραμείνω στην Κύπρο που είναι η μεγάλη μου επιθυμία. Έχω πολύ καλούς φίλους στην Κύπρο, είναι το δεύτερο μου σπίτι. Έπαιξα έξι χρόνια στην Κύπρο».

Έχεις προτάσεις από την Κύπρο; «Έχω κάποιες προτάσεις. Θα περιμένω τις επόμενες μέρες να δω ποια θα είναι η κατάληξη».

Με ποια συναισθήματα αποχωρείς από τον Απόλλωνα, ένιωθες ότι θα μπορούσες να προσφέρεις; «Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο που ήρθε το τέλος. Δεν είχα πολλές συμμετοχές σαν βασικός αλλά κι εγώ και οι υπόλοιποι προσπαθήσαμε πολύ. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Απόλλωνα, είμαι ευχαριστημένος από τον πρόεδρο, την διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου. Όλα έχουν ένα τέλος, αυτή ήταν η απόφαση και την σέβομαι απόλυτα».

Θα ήθελες να μείνεις στην Λεμεσό; «Είναι μικρές οι αποστάσεις στην Κύπρο. Όπου και να μένω είναι κοντά να πηγαίνω σε όλες τις πόλεις».

Για το Κυπριακό ποδόσφαιρο; «Η πιο μεγάλη αλλαγή από το 2012 που ήρθα πρώτη φορά στην Ομόνοια είναι η απουσία του κόσμου. Με τον κόσμο παίζουν πολύ καλύτερα οι ποδοσφαιριστές. Το επίπεδο είναι καλό, οι ομάδες μας παίζουν στους ομίλους αλλά η μεγάλη αλλαγή είναι η απουσία του κόσμου».

 

Comments
To Top