ΑΝΤΡΕΣ

«Είμαι αισιόδοξος και θέλω να φτάσω ψηλά»

Σε πολλά και διάφορα αναφέρθηκε νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ιωάννης Πίττας ο οποίος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0. Ο πρώτος Κύπριος σκόρερ του πρωταθλήματος που πήρε πρόσφατα και κλήση στην Εθνική Ανδρών μίλησε για την επιστροφή του στον Απόλλωνα, για την κλήση του στην Εθνική και για τους μελλοντικούς του στόχους.

Αναλυτικά:

Για την σεζόν που έκανε στην ΕΝΠ: «Όταν επέλεγα να πάω στο Παραλίμνι δανεικός δεν ήξερα ότι θα έχω όλη αυτή τη χρονιά και όλες αυτές τις συμμέτοχες και τελικά κατάφερα να δείξω ποιος είμαι. Είμαι περήφανος που θα προπονηθώ με την Εθνική ομάδα. Οι στόχοι μου ήταν να πάρω τα παιχνίδια, να φανώ σαν παίκτης. Ήταν σωστή επιλογή, αφού στον Απόλλωνα δεν θα έπαιρνα αυτές τις ευκαιρίες. Η κλήση στην Εθνική δείχνει ότι είναι μια απολύτως επιτυχημένη χρονιά. Είναι το όνειρο κάθε Κύπριου παίκτη να παίξει στην Εθνική. Θέλω να καθιερωθώ και να παραμείνω στην Εθνική».

Για τη σχέση με τον πατέρα του: «Θεωρώ όταν έχω κάποιον πίσω μου όπως τον πατέρα μου είναι πιο δύσκολο. Γιατί πάντα σε συγκρίνουν και έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να λέχθηκε το ότι έπαιζα με μέσο λόγω του πατέρα μου».

Για το που θέλει να φτάσει: «Είμαι αισιόδοξος και θέλω να φτάσω ψηλά. Δεν ξέρω αν θα είναι στον Απόλλωνα ή αλλού. Θα ήθελα να παίξω στο εξωτερικό. Ονειρικά θα ήθελα να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι με την Μαν. Γιουνάιτεντ».

Για την επιλογή του Μπεν Σιμόν και την Εθνική: «Είχαμε βρεθεί με τον προπονητή της Εθνικής. Μου είπε τι βλέπει σε μένα και τώρα είναι η ευκαιρία μου να δείξω ότι μπορώ. Όποιος είναι πιο έτοιμος θα πάρει τη θέση στην Εθνική. Είναι πιο δύσκολο να πάρεις θέση όταν αγωνίζεσαι μπροστά παρά στην άμυνα».

Για την επιστροφή του στον Απόλλωνα: «Σίγουρα ότι έδειξα κάποια πράματα αυτή τη σεζόν, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχω θέση βασικού. Θα πάω στην προετοιμασία, να δείξω πράματα και ο καλύτερος θα πάρει θέση στον Απόλλωνα».

Αγαπημένος παίκτης: «Με διαφορά οι δυο καλύτεροι στον κόσμο. Μέσι και Ρονάλντο. Ότι βλέπεις από αυτούς μαθαίνεις».

Λίβερπουλ ή Τότεναμ; «Νομίζω είναι η σειρά της Λίβερπουλ να πάρει κάτι. Και οι δυο είναι πολύ καλές ομάδες. Θα είναι παράξενος τελικός».

 

Comments
To Top