ΣΤΙΓΜΕΣ

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ και συγνώμη σε όσους πίκρανα…»

Με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Κύπρια τερματοφύλακας που αγωνίστηκε για χρόνια με μεγάλες επιτυχίες στην ομάδα των Ladies μας και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Μπαρτσελόνα, Μαγδαλένα Χρίστου, ανακοίνωσε την απόσυρση της από την ενεργό δράση για λόγους υγείας.

Η ιστοσελίδα μας εύχεται κάθε καλό στη Μαγδαλένα που τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας!

Αναλυτικά το συγκινητικό «αντίο»:

«Κανένας δεν το φανταζόταν ότι μετά από τέσσερα χρόνια τραυματισμού, λάθος διαγνώσεις γιατρών, θα ερχόμουν στο σήμερα και θα μου ανακοινωνόταν -από τον μοναδικό γιατρό που είδε καθαρά το πρόβλημα μου- ότι «από ΤΩΡΑ σταματάς το ποδόσφαιρο».

Οφείλω να ομολογήσω ότι λύγισα μπροστά του… Ναι περνούσε από το μυαλό μου, αλλά, είναι άλλο να το επιλέγεις ΕΣΥ και άλλο να σου το επιβάλλουν για λογούς υγείας…

Είμαι τυχερή μέσα στην ατυχία μου, γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα, αλλά δυστυχώς αυτό ήταν…

Πολλά χρόνια ποδοσφαίρου, πολλά πρωταθλήματα, πολλά κύπελλα, ασπίδες, βραβεύσεις… καλές και κακές στιγμές… μα πάνω απ´ όλα φιλίες που κρατάνε χρόνια….

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ!!! Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές μου (ομάδων και τερματοφυλάκων) που με βοήθησαν να φτάσω εδώ που έφτασα! (Ότι κι αν σημαίνει το «εδώ»).

Ευχαριστώ τους προπονητές μου στην Εθνική Γυναικών που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω με το εθνόσημο στην καρδιά!! Επίσης, ένα συγνώμη σε όσους ίσως να πίκρανα!!

Εύχομαι σε όλους και όλες ΥΓΕΙΑ και να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο!!! Να είστε σίγουροι ότι θα τα ξαναπούμε, από την κερκίδα αυτή τη φορά… Με εκτίμηση, Λένα».

 

 

 

 

Comments
To Top