ΑΝΤΡΕΣ

Και κάρτα φιλάθλου και κάρτα μέλους!

Σημαντικές δηλώσεις για την κάρτα φιλάθλου έκανε σήμερα(4/6) ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά:

«Από την ενημέρωση που έχουμε από την ΚΟΠ μόνο ένα σωματείο ζήτησε κατάργηση της κάρτας φιλάθλου γραπτώς. Η πλειοψηφία των σωματείων συμφωνεί με την τροποποίηση ενώ άλλα δύο είπαν να μείνει ως έχει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαηλίδης με δηλώσεις του στον SUPER ΣΠΟΡ FM.

Με λίγα λόγια ο κ. Μιχαηλίδης ήθελε να πει στους φιλάθλους που αντιδρούν να μην τα έχουν με τον ΚΟΑ και την πολιτεία από την στιγμή που τα σωματεία τους (η συντριπτική πλειοψηφία τουλάχιστον) αποδέχεται τη νομοθεσία με τις τροποποιήσεις τις οποίες πρότεινε (το κείμενο ετοιμάστηκε από τα μέσα Απριλίου και στάλθηκε στα σωματεία μέσω της ΚΟΠ στις 24 Απριλίου) το υπουργείο δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης.

Με τις τροποποιήσεις λοιπόν που αναμένεται να ψηφιστούν από την βουλή, η νομοθεσία που αφορά την πρόληψη και την καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους θα διατηρηθεί.  Η βασική διαφοροποίηση της νομοθεσίας θα αφορά την δημιουργία κάρτας μέλους ομάδας που θα εκδίδεται από τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα α΄ κατηγορίας.

Θα διατηρηθεί και η κάρτα φιλάθλου όπως είναι σήμερα όμως οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να εισέρχονται στα γήπεδα και με την κάρτα μέλους ομάδας. Τα στοιχεία όμως αυτών που θα εκδώσουν κάρτα μέλους ομάδας και όχι κάρτα φιλάθλου, πάλι θα φαίνονται στο κεντρικό μητρώο που διατηρεί ο ΚΟΑ.

Comments
To Top