ΑΝΤΡΕΣ

Παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς(2019-2020)

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, που έγινε στην αίθουσα διασκέψεων στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι.

Οι δηλώσεις:

Φανούριος Κωνσταντίνου:(Εκπρόσωπος Τύπου)

«Να υπενθυμίσουμε ότι ο Απόλλωνας έστειλε 2 επιστολές για την κάρτα φιλάθλου και την κοινοποίησε προς Ιωνά Νικολάου, τον ΚΟΑ και την ΚΟΠ. Αποστείλαμε επιστολή, ο Απόλλωνας ζητά την κατάργηση της κάρτας οπαδού. Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε αυτή την αλήθεια μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Μιχαηλίδη”.

Για τον αριθμό των διαρκείας που έχουν στόχο:

«Γνωρίζοντας τις παραμέτρους για την κάρτα φιλάθλου, πρέπει οι υπεύθυνοι να αντιληφθούν ότι πρέπει να είναι διαφορετικά τα δύο πράγματα, πρέπει να καταλάβουν ότι είναι οξυγόνο για τα σωματεία και βλέποντας την αντίδραση του κόσμου ξέρουμε ότι θα μας δυσκολέψει να πετύχουμε τον στόχο μας. Οφείλουμε ως διοίκηση να γεφυρώσουμε τις διαφορές με τον κόσμο οργανωμένο και μη για να επανέλθουν στα γήπεδα. Θα γίνουν μεταγραφές, επέστρεψαν και οι δανεικοί και ο Απόλλωνας θα είναι ανταγωνιστικός την νέα χρονιά».

Φάνος Κιννής: (Αντιπρόεδρος της εταιρείας)

«Πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχει η επόμενη μέρα. Πρέπει να μας βρει δυνατούς να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή. Έχουμε αναλογιστεί τις ευθύνες, αναγνωρίσαμε τα λάθη. Το σλόγκαν των διαρκείας πηγάζει από τη μεγάλη μας αγάπη για την ομάδα. Ελπίζω αυτή η χρονιά να μας βρει δυνατούς σε Κύπρο και Ευρώπη και να πετύχουμε το στόχο που δεν είναι άλλος από τον τίτλο».

Φώτης Τριανταφυλλίδης: (Νομικός Σύμβουλος της Property Gallery)

«Όλοι όσοι απαρτίζουν το οικοδόμημα του Απόλλωνα έχουμε αναγνωρίσει τα λάθη που έγιναν και θεωρούμε ότι την φετινή χρονιά θα ενισχύσουμε την ομάδα όσο χρειάζεται για να επαναφέρουμε την περηφάνια. Το σύνθημα είναι Πίστη Τώρα δύναμη για πάντα πηγάζει από το πάθος μας να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα στην κορυφή. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο, και με αγορά εισιτηρίων διαρκείας να βοηθήσει την ομάδα που δεν έχει άλλα έσοδα. Ελπίζω η νέα χρονιά να μας βρει ενωμένους για να πετύχουμε τους στόχους και να κερδίσουμε τον τίτλο που θέλουμε. Στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες του Απόλλωνα και ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους της τη νέα περίοδο».

Κούλλα Σταυρινίδου: (Υπεύθυνη Μάρκετινγκ)

«Τα προνόμια των εισιτηρίων διαρκείας είναι όλοι οι εντός έδρας αγώνες, όλοι οι Ευρωπαϊκοί αγώνες μέχρι τα πλέι οφ. Υπάρχει 10% έκπτωση από το Apollon Official Store».

Το πιο φθηνό εισιτήριο διαρκείας είναι το JUNIOR που είναι στα 20 ευρώ και το πιο ακριβό είναι το ELITE που είναι στα 1500 ευρώ.

Χριστόφορος Ματθαίου: (Υπεύθυνος Εισιτηρίων)

«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Η καλύτερη λύση είναι η κατάργηση της κάρτας φιλάθλου. Θέλω να πω στους φίλους της ομάδας μας ότι συνεχίζουμε τις προσπάθειες για να τους φέρουμε πίσω στο γήπεδο. Στόχος είναι η επιστροφή του κόσμου του Απόλλωνα. Ευχαριστώ».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:

ELITE: 1500 ευρώ.

PLATINUM: 700 ευρώ.

GOLD: 370 ευρώ.

GOLD TEENS: 180 ευρώ.

GOLD JUNIOR: 50 ευρώ.

BLUE: 170 ευρώ.

LADY: 130 ευρώ.

TEENS: 100 ευρώ.

JUNIOR: 20 ευρώ.

Comments
To Top