ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Με ενθουσιάζει που θα παίξω για πρώτη φορά στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ»

Ο αμυντικός της ομάδας μας, Βαχίντ Σελίμοβιτς με αφορμή το ντεμπούτου του με την εθνική ομάδα της χώρας του αλλά και του τέρματος που πέτυχε, παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα του Λουξεμβούργου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ομάδα μας.

Αναλυτικά:

Για την μεταγραφή του στην Κύπρο: “Έκανα όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία με την Μετς και τραυματίστηκα, με αποτέλεσμα να μείνω εκτός δράσης για τέσσερις μήνες. Μετά από αυτό, ήταν λίγο περίπλοκο να βρω θέση στην ομάδα, και από τη στιγμή που πραγματικά ήθελα να παίζω, είδα με καλό μάτι αυτή την πρόταση που είχα από τον Απόλλωνα. Δεν δίστασα ούτε δευτερόλεπτο”.

Για το πως προσαρμόστηκε εδώ: “Με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Μου είχαν πει ότι θα παίζω. Ένιωσα την εμπιστοσύνη από τους υπεύθυνους και το τεχνικό τιμ. Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερις Γάλλοι παίκτες, ένας Σέρβος και ένας Κροάτης στην ομάδα κάτι που βοήθησε περισσότερο και έκανε πιο γρήγορη την προσαρμογή μου. Η ζωή εκτός γηπέδου είναι λίγο διαφορετική από ότι εδώ, το κλίμα είναι διαφορετικό, είναι όμορφα κάθε μέρα ακόμα και τον χειμώνα, είναι χαρά να δουλεύει κάποιος εδώ, ξυπνάς κάτω από τον μπλε ουρανό και μετά πας για προπόνηση”.

Για το πως βαθμολογεί την μισή σεζόν που πέρασε στον Απόλλωνα: “Νομίζω ήταν μια καλή μισή σεζόν. Στο σύλλογο είναι χαρούμενοι με την απόδοση μου. Νομίζω ότι εξελίχτηκα και πήρα και λίγη σωματική μάζα. Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις είναι εξαιρετική και επικεντρώνεται περισσότερο στην ανάπτυξη του πάνω μέρους του σώματος”.

Για τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν: “Ο Απόλλωνας ακόμη έχει ως στόχο τον τίτλο. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο, στόχος είναι να τα κερδίσουμε και τα δύο. Είναι κάτι σαν παράδοση. Επιπλέον έχουμε τη φιλοδοξία να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και είναι κάτι που με ενθουσιάζει, ακόμη και αν οι διακοπές θα είναι μικρής διάρκειας φέτος το καλοκαίρι”.

Για το αν θέλει να πάει κάπου καλύτερα μετά τον Απόλλωνα: “Φυσικά, στοχεύω να πάω ψηλότερα. Ομολογουμένως, το επίπεδο εδώ είναι καλό, αλλά πάντα θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Η Πρέμιερ Λιγκ με κάνει να ονειρεύομαι. Επιπλέον μου αρέσουν τα πρωταθλήματα Ισπανίας και Ιταλίας. Από τότε που ήμουν παιδί, είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα ήταν ένα όνειρο να παίξω εκεί”.

 

Comments
To Top