ΑΝΤΡΕΣ

«Πρώτο μέλημα μας, η πλήρης αποκατάσταση της σχέσης μας με τον κόσμο του Απόλλωνα»!

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για την εξέλιξη του προγραμματισμού: «Βρισκόμαστε σε μια σημαντική περίοδο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της προετοιμασίας, θα πρέπει να κλείσουμε εκκρεμότητες. Έχουμε καλύψει κατά το ήμισυ τον σχεδιασμό και θα περιμένουμε τις επόμενες μέρες για να προστεθούν επιπλέον επιλογές στο ρόστερ».

Υπάρχουν κάποιες συμφωνίες, πότε θα ανακοινωθούν; «Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι προ των πυλών. Ήρθαν και οι τρεις διεθνείς που ήταν δανεικοί και θα είναι στο ρόστερ παρά την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε. Ο Καρώ, ο Πίττας και ο Σπόλιαριτς θα είναι στην προετοιμασία. Η προσοχή μας στρέφεται στους επόμενους».

Πως έχει το θέμα; του κάνατε πρόταση για επέκταση συμβολαίου: «Ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται κανονικά, θα πάρεις τις ίδιες ευκαιρίες όπως και οι υπόλοιποι και καθρέφτης είναι το γήπεδο. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει προπονητής που μπορεί να αδικήσει ποδοσφαιριστή που αξίζει να παίζει. Υπάρχει ανταγωνισμός, πολλές επιλογές και εκατοντάδες προπονήσεις για να αποδείξεις κάποιος ότι αξίζει να τον εμπιστευτεί ο προπονητής. Δεν έχει  να κάνει μόνο με τον Ματίας».

Το θέμα με τον Άρνο Τζουμ που βρίσκεται; «Δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη. Επιβεβαίωσα την συνάντηση που είναι ο κ. Κονναφής μαζί του στο Βέλγιο αλλά δεν θα πούμε που βρίσκεται η κάθε περίπτωση. Τα δεδομένα διαφοροποιούνται συνεχώς. Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα είναι αυτός που βάζει υπογραφή».

Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον παίκτη; «Πολλές φορές για τους ποδοσφαιριστές δεν είναι μόνο το οικονομικό. Υπήρξε παράδειγμα που καλύψαμε τις απαιτήσεις ενός ποδοσφαιριστή και επέλεξε να συνεχίσει αλλού. Το Κυπριακό πρωτάθλημα δεν αποτελεί πόλο έλξης για ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε μεγάλες διοργανώσεις. Θ αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα. Το περσινό πάθημα θέλουμε να μας γίνει μάθημα».

Τι γίνεται με τον Ρομπέρζ, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός χωρίς όμως να δώσει χρήματα: «Ο Απόλλωνας δεν είναι παντοπωλείο, δεν μπορείς να παίρνεις ποδοσφαιριστές με ανταλλάγματα».

Αποφασίστηκε να τον δώσετε μόνο σε ομάδα του εξωτερικού; «Ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε ότι θα πάει με την ομάδα στην Αυστρία, έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο χωρίς ρήτρα και εναπόκειται καθαρά στον Απόλλωνα και όχι στον ποδοσφαιριστή η απόφαση για την μεταξύ μας συνεργασία».

Ανακοινώσατε και τα εισιτήρια διαρκείας με ελκυστικές τιμές: «Πρώτο μέλημα μας είναι η πλήρης αποκατάσταση της σχέσης μας με τον κόσμο του Απόλλωνα. Ίσως τον αδικήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και οφείλουμε να του δείξουμε την εκτίμηση μας. Είναι ο μοναδικός μας σύμμαχος στην προσπάθεια μας, είναι δεδομένη η αγάπη τους. Κάναμε πολύ ελκυστικά πακέτα στα εισιτήρια διαρκείας έστω και αν υπάρχει η αντίδραση για την κάρτα φιλάθλου. Κοινοποιήσαμε ξεκάθαρες απόψεις για το ζήτημα αυτό».

Αντιδράσατε έντονα στο θέμα της κάρτας φιλάθλου: «Θέλουμε τον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα. Θεωρούμε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει σε κάτι το συγκεκριμένο μέτρο. Δεν γίνεται για τους 30-40-100 να διώξουμε όλο τον κόσμο από τα γήπεδα. Αν συνεχίσουμε και φέτος με τους ίδιους αριθμούς τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα».

 

 

Comments
To Top