ΑΝΤΡΕΣ

Βασικός ο Ματίας, ντεμπούτο ο Πίττας και ήττα στο τέλος!

Κρίμα, η πολύ καλή προσπάθεια από τους διεθνείς μας στο Hampden Park της Γλασκώβης δυστυχώς δεν απέφερε βαθμολογικό κέρδος. Σε ένα χρονικό σημείο που φάνηκε ότι θα παίρναμε ένα πολύ σημαντικό βαθμό, δυστυχώς ήρθε το δεύτερο γκολ που μας άφησε μόνο με τις εντυπώσεις.

Η Εθνικής μας ηττήθηκε από την Σκωτία με 2-1 για την  3η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2020 και παρέμεινε στους τρεις βαθμούς. Πολύ καλή η παρουσία της ομάδας μας που ισοφάρισε στο 87ο λεπτό όμως δυστυχώς δύο λεπτά αργότερα δέχτηκε το δεύτερο γκολ που καθόρισε και το αποτέλεσμα.

Η Κύπρος με τη συνολική της παρουσία σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, θα μπορούσε να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ δυνατή Σκωτία.

Πρώτη επίσης συμμετοχή και για τον Ιωάννη Πίττα που αποτελούσε μόνιμο στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων. Επίσης ο Ματίας Σπόλιαριτς ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 70΄λόγω κάποιου προβλήματος τραυματισμού.

Κύπρος: Πάρντο, Μακρής (80′ Πίττας), Ν. Ιωάννου, Μαρκάσα, Λαϊφης, Κούσουλος, Αρτυματάς, Σπόλιαριτς (70′ Κωστή), Μ. Ιωάννου (66′ Αντ. Γεωργίου), Εφραίμ, Σωτηρίου

Comments
To Top