ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Αποχώρησε με πικρία από την Ακαδημία!

Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 μίλησε σήμερα(12/6) ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και μέχρι πρότινος προπονητής στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Σωματείου μας, Μάριος Χαραλάμπους ο οποίος αναφέρθηκε στην Εθνική Κύπρου αλλά και στην αποχώρηση του από την Ακαδημία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα παιχνίδια της Εθνικής: «Το μόνο θετικό είναι ότι δόθηκαν ευκαιρίες στους νέους. Ήταν μια Εθνική φοβισμένη. Αν αυτή η Εθνική μας ικανοποιεί τότε εντάξει. Αναγκαστικά όμως έδωσε ευκαιρίες σε αυτούς τους λίγους νεαρούς που έπαιξαν. Έχουμε μόνο τρεις βαθμούς…».

Για τη χθεσινή αναμέτρηση: «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να μας προβληματίσουν, όταν έχουμε τερματοφύλακα 36 χρονών κτλ. Μπράβο όμως στα παιδιά για την προσπάθεια. Από την άλλη όμως πανηγυρίζουμε νίκες με το Σαν Μαρίνο και δεν προχωρούμε έτσι. Πρέπει ο κ. Κούμας να πάρει τις σωστές αποφάσεις».

Για τη “φουρνιά” των παιχτών: «Συνέχεια ακούμε για την κάθε φουρνιά ότι είναι η καλύτερη, πρέπει να προσπαθούμε να παίζουμε, ξέρουμε ότι είμαστε η Κύπρος».

Αν θα παραμείνει στο χώρο μετά την αποχώρηση του από τις ακαδημίες του Απόλλωνα: «Ναι, θα παραμείνω στον χώρο. Επί της ευκαιρίας ευχαριστώ τον πρώην μου συμπαίκτη και επικεφαλής της Ακαδημίας, Πάμπο Πίττα, παρόλο που φύγαμε όλοι οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα, βγάζω μια πικρία. Σύντομα θα μιλήσω για πράγματα που γίνονται στην ακαδημία».

 

 

 

Comments
To Top