ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Η απόκρουση του Μαλ που έκανε τον γύρο του κόσμου!

Στον καινούριο πλέον τερματοφύλακα της ομάδας μας, Zoel Mol αναφέρετε σε ένα όμορφο ρεπορτάζ η ιστοσελίδα www. omada.reporter.com.cy.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Η προηγούμενη φορά που ο Απόλλωνας αναζήτησε στην εγχώρια αγορά τον βασικό του τερματοφύλακα χρονολογείται -τουλάχιστον- τρεις δεκαετίες πίσω. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική ιδιαιτερότητα του Ελβετού Ζοέλ Μαλ (και όχι Μολ, όπως λανθασμένα προφέρεται, ωσάν να ήταν Άγγλος…)

Ο 28χρονος τερματοφύλακας έκανε όνομα στην Ααράου (2008-15), ακολούθως είχε μια μέτρια διετία στην Γκρασχόπερ (2015-17) και μια χρονιά σχεδόν πλήρους απραξίας στην Ντάρμσταντ (2017/18), προτού κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του με τη φανέλα της Πάφου την περασμένη περίοδο.

Ο Μαλ, ο οποίος έχει μπροστά του την προοπτική της δεύτερης παρουσίας στα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (σ.σ. η πρώτη ήταν με την Γκρασχόπερ, όταν αντιμετώπισε και απέκλεισε τον Απόλλωνα στον γ’ γύρο του Γιουρόπα Λιγκ), είχε καταθέσει τα πρώτα διαπιστευτήρια της κλάσης του την περίοδο 2014/15.

Στις 9 Νοεμβρίου 2014, στο «Μπρίγκλιφελντ», η Ααράου φιλοξενεί τη Ζυρίχη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, βρίσκεται πίσω στο σκορ από το 14’, αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο από το 18’ και λίγα λεπτά αργότερα καταλογίζεται πέναλτι εις βάρος της.

Ο Κερμίτι το αξιοποιεί, ωστόσο ο (Αυστριακός) διαιτητής Ρενέ Άισνερ διατάζει επανάληψη, καθώς παίκτες της Ζυρίχης είχαν μπει πρόωρα στην περιοχή. Ο Τυνήσιος εκτελεί ξανά, όμως ο Μαλ αποκρούει, όπως άλλωστε και το δεύτερο σουτ από τον άσο της Ζυρίχης, ο οποίος επιχειρεί τρίτη προσπάθεια -αυτή τη φορά με κεφαλιά, την οποία με εντυπωσιακό ανάποδο απομακρύνει προ της γραμμής ο Ιγκόρ Ενγκανγκά!

Το παιχνίδι έληξε 0-1, αλλά λίγες ημέρες αργότερα η Ααράου εκδίδει πανηγυρική ανακοίνωση: το βίντεο έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ! Πάνω από πέντε εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει το σχετικό απόσπασμα στην ιστοσελίδα του συλλόγου στο facebook, αριθμός πενταπλάσιος από το συνολικό αριθμό επισκεπτών στην ιστοσελίδα της Ααράου για μια ολόκληρη χρονιά!

Έμελλε να είναι ένα από τα ελάχιστα χάιλαϊτ της σεζόν για το σύλλογο, ο οποίος το καλοκαίρι του 2015 έπεσε στη β’ κατηγορία διαψεύδοντας το παρατσούκλι «οι ανυποβιβάστοι».

Πηγή: www.omada.reporter.com.cy

Δείτε το βίντεο της διπλής απόκρουσης του Μαλ:

Comments
To Top