ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ενδιαφέρον για Αβετισιάν;

Την ομάδα μας αναφέρει ως πιθανό ποδοσφαιρικό σταθμό για τον Πέτρο Αβετισιάν, Αρμένιος δημοσιογράφος που εργάζεται στην διαδικτυακή πλατφόρμα transfermakt. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του, ο 23χρονος Αρμένιος μέσος δεν θα μετακομίσει στην Ραπίντ Βιέννης, όπως αναφέρουν αρκετά δημοσιεύματα στη χώρα, αλλά ενδέχεται να έρθει στην Κύπρο και τον Απόλλωνα.

Ο Αβετισιάν αγωνίζεται τόσο ως επιτελικός μέσος, όσο και ως δεξί εξτρέμ. Ανήκει στην πρωταθλήτρια Αρμενίας, Αραράτ, η οποία τον απέκτησε έναντι 40 χιλιάδων ευρώ από την Πιούνικ τον Φεβρουάριο του 2019. Πρόλαβε να καταγράψει 14 συμμετοχές και να σκοράρει έξι τέρμα, οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην Πιούνικ το πρώτο εξάμηνο της σεζόν έπαιξε σε 11 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 7 ως βασικός και σκόραρε τέσσερις φορές.

Ο 23χρονος είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Μάλιστα είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο παιχνίδι με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα του πανηγύρισε μια τεράστια νίκη με 3-2.

Δείτε την ανάρτηση του στο twitter:

Comments
To Top