ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Βρείτε τα επιτέλους για το καλό της ομάδας!

Η προγραμματισμένη μέρα για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν έφτασε καθώς αύριο(18/6) ξεκινούν τα εργομετρικά, ενώ την Παρασκευή(21/6) η ομάδα αναχωρεί για Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Το θέμα με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ καλά κρατεί και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει. Ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι κοντά στην πόρτα εξόδου και αυτό γιατί τα πείσματα από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές συνεχίζονται, βάζοντας όλοι τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα.

Και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι, ποδοσφαιριστής, διοίκηση της ομάδας αλλά και το προπονητικό επιτελείο. Εμείς θα το γράψουμε ξανά και ξανά κύριοι και ας μας παρεξηγήσουν κάποιοι, δείτε το συμφέρον της ομάδας μας, αφήστε τα πείσματα και τα γινάτια και κάτσετε να τα βρείτε! Μην τραβάτε τα σχοινιά γιατί στο τέλος η μόνη που θα χάσει θα είναι η ομάδα μας, μην χωρίζεται τον κόσμο σε στρατόπεδα, δώστε τα χέρια και γίνεται παράδειγμα και για τον «κυανόλευκο» μας κόσμος γιατί αλλιώς δυσκολεύουμε μόνοι μας τα πράγματα.

Όλοι είπαμε και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, αφήστε τα προσωπικά αν θέλετε να γίνουμε ξανά ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

 

Comments
To Top