ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ξανά μαζί στην προετοιμασία της νέας χρονιάς!

Για ακόμα μια χρονιά Μάριος Στυλιανού και Χάμπος Κυριάκου θα βρίσκονται στην προετοιμασία της ομάδας μας πριν την αγωνιστική σεζόν 2019-2020. Οι δυο τους λίγες αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα τέθηκαν νοκ άουτ εξαιτίας τραυματισμού, όμως ο χρόνος κύλησε προς όφελος τους και έτσι θα βρίσκονται στην προετοιμασία με τον Χάμπο να συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Ο Στυλιανού ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι κανονικά σε φουλ ρυθμούς στην προετοιμασία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο διεθνής μας ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει και φέτος μια αξιόπιστη λύση. Όσες φορές χρησιμοποιήθηκε έβγαλε με άριστα τη δυσκολία, ενώ κάποια λάθη του ιατρικού επιτελείου έφεραν τους τραυματισμούς και στέρησαν την ομάδα μας από ένα «γρανάζι» που θα βοηθούσε.

Από πλευράς Χάμπου, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση θα βρίσκεται στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όμως θα συνεχίσει την αποθεραπεία του που ξεκίνησε στο Βέλγιο στο πέλμα του ποδιού αλλά και σε παλαιότερο τραύμα που ένιωσε ενοχλήσεις. Όταν θα είναι έτοιμος θα μπει κανονικά σε φουλ ρυθμούς κι αυτός ανάλογα πως θα είναι. Όλοι στην ομάδα ευελπιστούμε όσο το δυνατό συντομότερα να είναι με την υπόλοιπη ομάδα για να βοηθήσουν.

Comments
To Top