ΑΝΤΡΕΣ

Οι δηλώσεις Φάνούριου, η ανάρτηση Ρομπέρζ και απάντηση…

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ και ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να μεταπείσουμε τον παίκτη. Του είχαμε πει ότι δεν είναι πρόβλημα αν θέλει να πάρει άδεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της γυναίκας του. Του χορηγήσαμε άδεια μέχρι τα τέλη Ιουλίου για να φέρει προτάσεις. Ήρθαν ήδη προτάσεις για τον Ρομπέρζ στα γραφεία του Απόλλωνα. Η μία καλύπτει τον Απόλλωνα αλλά όχι τον ίδιο τον παίκτη όπως μας είπε.

Το πρόβλημα δεν είναι η άδεια που ήθελε για την εγκυμονούσα γυναίκα του όπως γράφτηκε αλλά κάτι άλλο. Ο Απόλλωνας θα είναι σκληρός διαπραγματευτής. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Απόλλωνα. Έκανε τα πάντα ο κ. Κίρζης, ο κ. Παπαγιάννης, ο κ. Κονναφής, ο Σωφρόνης αλλά ήταν ανένδοτος και ήθελε να αποχωρήσει»

Λίγο μετά τις δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου ο Βαλεντίν Ρομπέρζ μέσω Instagram έδωσε τη δική του απάντηση με δύο φωτογραφίες.

Οι αναρτήσεις του:

Στην πρώτη φωτογραφία αναφέρει: «Όταν δεν μιλάς, είσαι πάντα λάθος, και οι άνθρωποι το απολαμβάνουν αυτό και λένε ότι θέλουν να πουν” τα οποία συνοδεύει με μια φωτογραφία που λέει “Αν η αλήθεια πάρει τις σκάλες και το ψέμα το ασανσέρ, τότε το ψέμα θα είναι πιο γρήγορο αλλά να ξέρεις ότι η αλήθεια έρχεται».

Στην δεύτερη φωτογραφία ανέβασε τον τίτλο μιας ταινίας που λέγεται «Liar» δηλαδή «Ψεύτης» όπως μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά.

Μετά την ανάρτηση είχαμε κι άλλο επεισόδιο με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας μας να απαντά στον Ρομπέρζ.

Τι δήλωσε:

«Το θέμα Ρομπέρζ είναι πολύ ξεκάθαρο για την δική μας ομάδα. Κάναμε ότι μπορούσαμε να μεταπείσουμε τον ποδοσφαιριστή για να παραμείνει. Επειδή προσπάθησα να διατηρήσω τα προσχήματα σεβόμενος την μεγάλη προσφορά στην ομάδα μας. Από κει και πέρα βλέποντας και τα σόσιαλ μίντια που διατηρεί η ομάδα, είδαμε ότι μας αποκάλεσε και ψεύτες και εμένα προσωπικά και αμφισβητεί την ομάδα. Δεν έχει να κάνει το θέμα με την άδεια για την εγκυμονούσα σύζυγο του. Εμείς του δώσαμε άδεια. Ο ίδιος αλλά κανείς άλλος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να καθορίζει το ποιο θα είναι το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Λεμεσού. Όχι ο Ρομπέρζ να είναι, όποιος θέλει ας είναι. Αυτά τα έχουμε και γραπτώς. Δεν θέλαμε να το χοντρύνουμε σεβόμενοι την προσφορά του αλλά επειδή ο ίδιος μας αποκαλεί ψεύτες δεν θα μείνουμε έτσι. Δεν πρόκειται ο Απόλλωνας να δεχθεί αυτό τον εκβιασμό. Εμείς τον αποκτήσαμε με μεγάλη πίεση το καλοκαίρι του 2016. Όταν τον ανακοινώσαμε όλοι μα έβριζαν ότι πήραμε παίκτη με μηδέν συμμετοχές από την Αγγλία. Του δώσαμε την ευκαιρία και μας βοήθησε. Είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής και πολύ καλός άνθρωπος. Ο Απόλλωνας… ξηλώθηκε πέρσι για να τον κρατήσει. Η κάθε του επιθυμία εκπληρώθηκε όπως και πολλά άλλα. Αύριο μπορεί να έρθει ο Φανούριος και να μην θέλει τον φροντιστή, τι θα κάνουμε;. Άρχοντας στο Κολόσσι είναι ο Σωφρόνης Αυγουστή και υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος ο Πέτρος Κονναφής. Ο κάθε ένας πρέπει να τηρεί τις συμβατικές υποχρεώσεις του όπως και ο Απόλλωνας καλείται να είναι συνεπής στις πληρωμές. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου να φέρει τις προτάσεις για να τις αξιολογήσει ο Απόλλωνας. Δεν είναι ένα χρόνο συμβόλαιο που έχει αλλά τρία και ο Απόλλωνας είναι αυτός που είναι σε θέση ισχύος».

Ήρθαν ενώπιον σας προτάσεις για τον Ρομπέρζ; «Έφτασαν προτάσεις, μια από αυτές καλύπτει τον Απόλλωνα αλλά δεν καλύπτει τον ίδιο. Κάποιος πρέπει να δει και να βιώσει τους κανονισμούς για να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι. Εμείς τον θεωρούμε και εξαιρετικό επαγγελματία και πολύ καλό ποδοσφαιριστή και εξαιρετικό άνθρωπο αλλά είναι ξεχωριστό αυτό από το σημείο για το οποίο μιλάμε».

Πόσο είναι το ποσό που θέλει ο Απόλλωνας για να τον παραχωρήσει; «Το ποσό το καθορίζει ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης».

Τώρα θα πρέπει να καλύψετε αυτό το κενό; «Θα καλύψουμε το κενό. Έφυγαν πολλοί και μεγάλοι ποδοσφαιριστές και τους καλύψαμε. Ιούνιο τα βάφαμε μαύρα και τους αποθεώναμε αρχές Αυγούστου. Έφυγε ο Σανγκόι ήρθε ο Μαγκλίτσα, έφυγε ο Μεριέμ ήρθε ο Σακέτι, έφυγε ο Μερκής ήρθε ο Ρομπέρζ, έφυγε ο Βινίσους ήρθε ο Γιούστε. Είναι πολλά τα παραδείγματα».

Είναι από την Κλουζ η πρόταση που σας καλύπτει; «Δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία. Τα χειρίζεται ο κ. Κίρζης μαζί με το δ.σ.».

Έχετε πρόταση από την Ομόνοια ή τον Παναθηναϊκό; «Καμιά πρόταση από Κύπρο και εννοείται ότι δεν θα παραχωρηθεί ελεύθερος. Είναι 3ετές κλειστό συμβόλαιο χωρίς ρήτρα».

Θα παραχωρηθεί και σε ομάδα της Κύπρου; «Δεν το συζητήσαμε αυτό αλλά άμεση προτεραιότητα είναι παραχωρηθεί στο εξωτερικό».

 

 

 

 

Comments
To Top