VIDEOS

Serge Gakpe εν δράσει…(video)

Ο 32χρονος ακραίος επιθετικός από το Τογκό, Serge Gakpe που είναι και κάτοχος Γαλλικού διαβατηρίου, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας. Ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με μεγάλες παραστάσεις καθώς αγωνίστηκε με επιτυχία σε προηγμένα πρωταθλήματα όπως είναι το ιταλικό, το γαλλικό και το βέλγικο.

Ο Γκαπκέ έχει ύψος 1.76 και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Τη λήξασα σεζόν κατέγραψε 27 συμμετοχές και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σερκλ Μπριζ. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα στην Μονακό, η οποία συνεργαζόταν με την ακαδημία στην οποία αγωνιζόταν πιτσιρικάς. Με τους Μονεγάσκους κατέγραψε μέσα σε πέντε χρόνια 92 συμμετοχές και 9 γκολ. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Ναντ στην οποία ειχε «γεμάτες» χρονιές. Ο Τογκολέζος αγωνίστηκε και στην Ιταλία με τις Τζένοα, Αταλάντα και Κίεβο, καταγράφοντας συνολικά 33 συμμετοχές και 3 γκολ στη Serie A. Πριν μεταγραφεί στην Σερκλ Μπριζ, ο Γκακπέ επέστρεψε για μια σεζόν στη Γαλλία και αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αμιάν, έχοντας 29 συμμετοχές και 3 γκολ.

Παρότι γεννήθηκε στη Γαλλία και αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες των «τρικολόρ», ο Γκαπκέ επέλεξε να αγωνιστεί με την Εθνική ανδρών του Τόγκο, της οποίας διετέλεσε ποδοσφαιριστής από το 2009 μέχρι το 2015.

Δείτε τον εν δράσει:

 

Comments
To Top