ΑΝΤΡΕΣ

«Αυτή η βδομάδα θα είναι πάρα πολύ σημαντική…»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε σήμερα(24/6) ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για το χθεσινό νικηφόρο φιλικό: «Τέτοιους είδους παιχνίδια είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα. Όλα τα παιχνίδια τα οποία υπολείπονται είναι πάρα πολύ δυνατά και θέλουμε να δούμε τις αδυναμίες που θα υπάρχουν ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Για το λόγο που δεν αγωνίστηκε ο Μολ: «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα»

Για τον Χάμπο Κυριάκου: «Ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα. Σήμερα έκανε πρόγραμμα ασκήσεων με τους υπόλοιπους παίκτες. Είναι θέμα ημερών να ενσωματωθεί σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα. Ο ίδιος δεν αισθάνεται πλέον πόνο στο πέλμα».

Για τον προγραμματισμό: «Η ομάδα εντείνει τις προσπάθειες της για ενίσχυση. Πρέπει να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να μην έχουμε τα ίδια τα περσινά. Αυτή η βδομάδα θα είναι πάρα πολύ σημαντική σε όλα τα επίπεδα. Θα το παλέψουμε για να έχουμε τουλάχιστον δυο προσθήκες αυτή τη βδομάδα».

Για τις μεταγραφικές προτεραιότητες: «Ψάχνουμε για ένα ακόμη ακραίο, ένα επιθετικό, ένα μέσο και θα δούμε στη συνέχεια πως θα πορευτούμε».

Για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα: «Πρόκειται για μια ομάδα η οποία θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ευκαιρία για τον προπονητή μας να δει κάποιες από τις σκέψεις του απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο».

Για τη διάθεση των διαρκείας: «Πλησιάζουμε τα 700 εισιτήρια».

 

 

 

Comments
To Top