ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Αυτό που φοβούνται κάποιοι θα το πάθουν…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα(25/6) οι οργανωμένοι μας οπαδοί στα “Δυτικά προάστια”, στην οποία αναφέρονται στην εκλογική συνέλευση που έγινε αλλά και σε άλλα θέματα που απασχολούν τους φίλους της ομάδας μας.

Αναλυτικά:

Αλάνια της Μεγάλης Ιδέας του Απόλλωνα Λεμεσού, αδέλφια της ΘΥΡΑ ΕΝΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη μας συνάντηση και κατάρτιση μας σε σώμα. Σαν συμβούλιο υποσχόμαστε σκληρή δουλειά και με την στήριξη όλων σας θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Αρχίζουμε με αφορμή τις ανησυχίες του κόσμου σχετικά με όσα λέγονται και γράφονται περί μεταγραφών και τις αφουγκραζόμαστε εις το μέγιστον. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την ομάδα μας να αρχίζει προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με το ρόστερ της ομάδας να είναι συμπληρωμένο σχεδόν κατά το ήμισυ και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας σαν Σύνδεσμος για το καλώς νοούμενο συμφέρον του Απόλλωνα μας.

Προς το παρόν και το τονίζουμε αυτό κάνουμε υπομονή λόγω προγραμματισμού και κλείνουμε τ αυτιά μας για να μην νομίζουν κάποιοι ότι είμαστε μηδενιστές.

Όσο για εσάς δημοσιογραφίσκοι της πλάκας σας ενημερώνουμε ότι μάθαμε για τα καλά το πληρωμένο ψυχολογικό και επικοινωνιακό παιχνιδάκι που μας κάνουν οι φλώροι με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης σας. Τσιρακάκια της 4ης εξουσίας σας προειδοποιούμε και εσάς για να αρχίσετε να προσέχετε τι γράφετε στις ιστοσελίδες σάς ότι δεν θα πέσουμε άλλο στη παγίδα σας και καλά κάνετε να αφήσετε τις οπαδικές σας προτιμήσεις στην άκρη. Σκοπός σας ήταν πάντα να πλήξετε και να αποδυναμώσετε την ομάδα μας αλλά δεν θα το καταφέρετε. Σας έχουμε γραμμένους στ αρχίδια μας κι εσάς και τις εσκεμμένες παπαρολογιές σας. Όσοι αθλητικοβλάχοι πολεμούν τον Απόλλωνα μας και δεν τον σέβονται θα μας βρουν απέναντι τους, συνεχίστε με το ίδιο τροπάριο και θα πάρετε όλοι σειρά,έρχεται η ώρα σας!

Όσο αφορά τον προγραμματισμό της ομάδας Κύριοι της Διοίκησης φέτος προσέξετε να κάνετε καλά τη δουλεία σάς γιατί τα ψέματα και οι δικαιολογίες του τύπου ” μαθαίνουμε απ τα λάθη μας, δεν το σκεφτήκαμε, δεν το υπολογίσαμε ” τελείωσαν. Θέλουμε να δούμε τις ανάλογες αλλαγές που μας υποσχεθήκατε, απαιτούμε να προσλάβετε άτομα κατάλληλα και καταρτισμένα σε καίρια πόστα της ομάδας και σταματήστε τους ερασιτεχνισμούς.

Εμείς απλά θα πούμε ότι παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και όταν δούμε ότι συνεχίζεται η κωλυσιεργία στο θέμα των μεταγραφών και των ριζικών αλλαγών που υποσχέθηκε με τη λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2018-2019 στο κόσμο η Διοίκηση τότε θα μας βρούνε μπροστά τους. Συνεχίζουμε σύσσωμοι, αποφασισμένοι, και πιο δυνατοί.

Φέτος αποφασίσαμε να προβούμε σε σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς που αφορούν τους συνδέσμους μας, δεν θα παραμείνουμε στα λόγια άλλα θα προχωρήσουμε σε πράξεις με γνώμονα το καλό του Απόλλωνα.

Αυτό που φοβούνται κάποιοι θα το πάθουν, δεν πρόκειται να μας αποδυναμώσουν αντίθετως μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο και θα είμαστε πιο δυνατοί.

Οι σύνδεσμοι μας έχουν συσπειρωθεί, θα λειτουργούν ενιαία και πιο αποφασιστικά.

Μάλλον άλλη μια χρονιά θα μας βρει μακριά από τα γήπεδα λόγω του ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥ, καλούμε τον κόσμο της ομάδας να έρθει κοντά στους συνδέσμους να στηρίξει την ομάδα, να στηρίξει αυτά τα παιδιά που μέρα νύχτα εργάζονται για το καλό του Απόλλωνα, και να νιώσουν τους συνδέσμους σαν το σπίτι τους. Είμαστε όλοι μια οικογένεια που όλους μας ενώνει η αγάπη μας για τον ΑΠΌΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ο Απόλλωνας θα βγει ακόμα πιο δυνατός και θα συνεχίσει να μεγαλώνει είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι και σωματειακά και οπαδικά. ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ από σήμερα όσα λέγονται να γίνονται αλλιώς να μην λέγονται! Οι ψεύτικες υποσχέσεις, τα ανεπαρκή λόγια και οι ατελέσφορες πράξεις ΤΕΛΟΣ!

Υ.Γ 1 Οι εγγραφές για τα νέα μέλη άρχισαν, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

Υ.Γ 2 Τέλος τα λόγια, φέτος θέλουμε πράξεις,να καταλάβετε ότι το εννοούμε!

Υ.Γ 3 Ξεκινούμε με το πρώτο μας φαγοπότι το βράδυ της 5 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή.

 

 

 

Comments
To Top