ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Δεν είχαμε τη δύναμη για κατάκτηση του τίτλου»

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Σάσα Μάρκοβιτς μετά το τέλος του χθεσινού(25/6) φιλικού προετοιμασίας της ομάδας μας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στην Αυστρία, έκανε δηλώσεις στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

Αναλυτικά τι ανέφερε:

Για το παιχνίδι: «Παραλίγο να κερδίσουμε τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, το πιο σημαντικό είναι ότι ουδείς τραυματίστηκε και πως παίζουμε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν υπάρχει λόγος για εχθρότητα. Ας περάσει ο Αστέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ κι εμείς στο Γιουρόπα Λιγκ».

Γιατί χάθηκε ο τίτλος: «Δεν είχαμε τη δύναμη μπροστά στην προοπτική κατάκτησης του τίτλου. Δεν θέλω να μιλώ γι’ αυτό. Ο AΠΟΕΛ είναι ο πρωταθλητής».

Για τον Εμπεσίλιο: «Είμαι έκπληκτος που δεν έπιασε. Ήταν ο κορυφαίος στο ΑΠΟΕΛ. Είμαι πραγματικά έκπληκτος, ήταν πολύ καλός, ειδικά όταν έπαιζαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ίσως να μην ταιριάζει στον Αστέρα».

Για τον Ζάντερ που ενδιαφέρει τον Αστέρα: «Έπαιξε καλά μαζί μας και νομίζω ότι θα ταιριάξει καλά. Μπορώ μόνο να πω ότι είναι πολύ επιθετικός».

 

Comments
To Top