ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Καλαθοσφαιρική μας ομάδα!

Μεταγραφικός οργασμός έχει ξεκινήσει στην Καλαθοσφαιρική μας ομάδα με τους διοικούντες να έχουν ήδη συμφωνήσει με τρεις καλαθοσφαιριστές, δύο Κύπριους και ένα Αμερικάνο. Αναμένονται βέβαια οι υπογραφές στα συμβόλαια αφού έχει ήδη υπάρξει προφορική συμφωνία.

Από πλευρά Κύπριων καλαθοσφαιριστών συμφώνησαν με την ομάδα μας οι Μάριος Γεωργίου που αγωνιζόταν την περσινή περίοδο στην ΑΕΛ και ο Ραφαήλ Ελευθερίου που αγωνιζόταν πέρσι στον νταμπλούχο Κεραυνό. Οι δυο τους μαζί με τους Στέφανο Ηλιάδη, Αρτέμο Τομπάζο και τον νεαρό Μάριο Ιωαννίδη θα αποτελέσουν σημαντικά εργαλεία στην ομάδα που θέλει να κτίσει ο νέος μας προπονητής Αντώνης Κωνσταντινίδης.

Όσον αφορά τον Αμερικάνο αυτός είναι ο Στέρλινγκ Τάμπλιν που αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ (1,2), ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 9.6 πόντους, 4.1 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ σε 32 παιχνίδια και 26 λεπτά μέσον όρον. Όπως μαθαίνουμε στα σκαριά είναι και Τρίτη κίνηση με Κύπριο καλαθοσφαιριστή, ενώ αναμένονται οι προσθήκες ακόμα τεσσάρων ξένων.

Οι φετινοί στόχοι της ομάδας μας είναι ψηλοί με τον προπονητή μας να θέλει την τετράδα και γιατί όχι και τους τελικούς!

Comments
To Top