ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Η μεγάλη επιστροφή του «Μάγκλα» ή κάτι άλλο

Μοιρασμένες όπως μαθαίνουμε είναι οι πιθανότητες ο Κροάτης επιθετικός να επιστρέψει στην ομάδα μας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρχει θέμα με τα χρήματα που έχει να παίρνει ο Κροάτης από την Κινέζικη ομάδα, Guizhou Zhicheng και έχει προχωρήσει σε προσφυγή.

Συγκεκριμένα, είναι απλήρωτος κάποιους μήνες από την ομάδα του και η προσπάθειά του είναι να μείνει ελεύθερος. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ούτε και η ομάδα μας εισέπραξε κάποια λεφτά μέχρι τώρα για την μεταγραφή του Μαγκλίτσα που αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν στις 400 με 450 χιλιάδες ευρώ!

Οι διοικούντες της ομάδας μας παρακολουθούν στενά την υπόθεση και δεδομένο είναι να ότι θέλουν να τον επανεντάξουν στο ρόστερ. Αξίζει να σημειώσουμε τον όχι και τόσο καλό τρόπο που έφυγε από την ομάδα ο Μαγκλίτσα, αναφερόμαστε σε κάποιες δηλώσεις που έγιναν τότε. Βέβαια εξαρτάται και από τον ίδιο αν θέλει να επιστρέψει. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν γίνει η μεγάλη επιστροφή!

Ο Μαγκλίτσα είναι γνωστός για το τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο, ξέρει την ομάδα πολύ καλά και η τυχόν επιστροφή του θα μας προσδώσει τεράστια δυναμική, μαζί με τις υπόλοιπες μεταγραφές που έχουν γίνει.

Comments
To Top