ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Μια εξάδα εκτός αποστολής… κάποιοι αποχωρούν!

Σήμερα(9/7) το μεσημέρι στις 14:00 αναχωρεί η ομάδα για τη Λιθουανία εκεί όπου την Πέμπτη θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις κόντρα στη Ζαλγκίρις για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Α΄ προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ. Το γραφείο Τύπου της ομάδας μας ανακοίνωσε χθες την αποστολή που ταξιδέψει από την οποία έχουμε απουσίες σχετικά με όσους δηλώθηκαν στο ρόστερ για την Ευρωπή.

Χάμπος, Περέιρα, Στυλιανού, Καρώ, Παπαμιχαήλ και Μήτας δεν είναι στην αποστολή ο καθένας για δικούς του λόγους. Ο Χάμπος δεν είναι τελείως έτοιμος μετά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και στην ομάδα θέλουν να τον προφυλάξουν, ο Περέιρα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όπως και ο νεαρός Παπαμιχαήλ στον αστράγαλο, ενώ ο νεαρός Μήτας έμεινε στην Κύπρο αφού θα προπονείται με την πρώτη ομάδα και θα αγωνίζεται με την ομάδα Νέων.

Αφήσαμε τελευταίους τους Μάριο Στυλιανού και Ανδρέα Καρώ, αφού οι νεαροί Κύπριοι διεθνείς φαίνεται να μην υπολογίζονται από την τεχνική μας ηγεσία. Με την προσθήκη Ενσούε, δυστυχώς για την ομάδα μας ο Στυλιανού φαίνεται ότι «περισσεύει» και το πιο πιθανόν είναι να αποχωρήσει από την ομάδα μας ως δανεικός. Σας είχαμε προετοιμάσει γι αυτό όταν αναφερόμασταν σε μεταγραφή έκπληξη αλλά και αποχώρηση.

https://apollon365.news/index.php/2019/07/05/isos-prokypsei-metagrafi-ekplixi/

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Καρώ, όπου πλέον η αμυντική γραμμή είναι υπερπλήρης. Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι προσθήκες ξένων στην ομάδα μας, όπως και νεαρών δείχνουν τον δρόμο αποχώρησης σε δικά μας παιδιά!

Με την επιστροφή της ομάδας μας από τη Λιθουανία θα ξεκαθαρίσουν πολλά θέματα ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν είτε ως δανεικοί είτε με ελευθέρα.

Comments
To Top