ΑΝΤΡΕΣ

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια…»

Στις 18:30 ο προπονητής της ομάδας μας, Σωφρόνης Αυγουστή παρέθεσε διάσκεψη Τύπου στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε, ενώ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, εκπροσώπησε ο αρχηγός Φώτης Παπουλής.

Τι δήλωσαν:

Σωφρόνης Αυγουστή: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Θα αντιμετωπίσουμε μια πιο έτοιμη ομάδα και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Στόχος είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να βάλουμε τις βάσεις για την ρεβάνς στην Λευκωσία».

Αν ο φετινός Απόλλωνας θα είναι πιο δυνατός: «Αυτό θα το δούμε στην πορεία. Έχουμε καταφέρει να φέρουμε αρκετούς παίκτες και με αυτούς που έμειναν κάναμε ένα δυνατό σύνολο. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Γνωρίζουμε τι πήγε Χ την περσινή χρονιά και θέλουμε να αποφύγουμε τα περσινά λάθη. Εύχομαι να μην έχουμε τους τραυματισμούς που είχαμε, να έχουμε μια δυνατή έδρα και μαζί να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Έχουμε ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις και θα έχουμε ένα καλό ανταγωνισμό στην προπόνηση»»

Φώτης Παπουλής: «Το φετινό μας ταξίδι ξεκινά από την Λιθουανία, υπάρχουν απαιτήσεις και θέλουμε να κάνουμε πορεία μέχρι τους ομίλους. Ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες, δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι, όμως έχουμε δουλέψει και πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε τον στόχο να περάσουμε την επόμενη φάση»

 

Αν ο φετινός Απόλλωνας θα είναι πιο δυνατός: «Συμφωνώ 100% με τον προπονητή. Δεν ξέρω αν μπορώ να προβλέψω αλλά ο Απόλλωνας θα πρωταγωνιστήσει. Είμαστε σε μια ομάδα με πίεση και απαιτήσεις, και όλοι έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας για την περσινή χρονιά. Θα δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε αυτά που πρέπει την φετινή χρονιά και ελπίζουμε ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε».

 

 

 

 

Comments
To Top