ΑΝΤΡΕΣ

«Ήταν ένα παράδειγμα μίμησης, φεύγει σαν φίλος»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 παραχώρησε σήμερα(16/7) ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Με τα μεταγραφικά: «Θα προχωρήσουμε και εμείς σε λίγο στην ανακοίνωση του Δημητρίου για την επόμενη 4ετία μέχρι τον Μάιο του 2023. Σίγουρα θα έπρεπε να ενισχυθούμε με Κύπριους ποδοσφαιριστές και θα το κάνουμε τις επόμενες μέρες μετά και την φυγή του Στυλιανού, του Ματίας και του Καρώ».

Για τον Στυλιανού: «Ήταν ένα παράδειγμα μίμησης. Φεύγει σαν φίλος από τον Απόλλωνα που μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον Απόλλωνα. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε. Του ευχόμαστε καλή πορεία στην νέα του ομάδα».

Για τους τερματοφύλακες: «Αυτή την στιγμή η ομάδα έχει τέσσερις τερματοφύλακες. Ο Παπαστυλιανοιύ έχει κάνει τρομακτική ανέλιξη, από την άλλη είναι ο Βολοτίνεν που είναι 20 χρονών καθώς και ο Δημητρίου που έδειξε την προηγούμενη χρονιά τι μπορεί να κάνει».

Για τη συνέχεια την μεταγραφών: «Για την ώρα ψάχνουμε ένα κεντρικό επιθετικό που θα μπορέσει να πλαισιώσει τους Ζελάγια και Γκαμπγκέ. Ψάχνουμε τον επιθετικό που να έχει διαφορετικά στοιχεία που έχουν οι δυο που είναι στο ρόστερ».

Για τον Ρομπέρζ: «Ουδέν σχόλιο από το μέτωπο».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης: «Είναι παιχνίδια που δεν έχουν επιστροφή. Θα πάμε να παλέψουμε και να κερδίσουμε δεύτερη φορά και να προκριθούμε».

Για τα αγωνιστικά: «Περέιρα και Χάμπος προπονήθηκαν κανονικά και χθες και θα είναι στην ευχέρεια του προπονητή για να αγωνιστούν. Εκτός θα μείνει μόνο ο Σελίμοβιτς. Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι.»

Για τα διαρκείας: «Κοντά στα 1000. Εξασφαλίζοντας την κάρτα διαρκείας τους θα έχουν την δυνατότητα να δουν όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

 

Comments
To Top