ΕΙΔΗΣΕΙΣ

S.O.S εκπέμπει το τμήμα Πετόσφαιρας του Σωματείου μας!

Την περασμένη Δευτέρα(15/7) υπήρχε η προγραμματισμένη συνάντηση για όσους φίλους ήθελαν να βοηθήσουν και να εκφράσουν τις απόψεις για το τμήμα Πετόσφαιρας του Σωματείου μας. Ως γνωστό το τμήμα πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά και πλέον πέρασε στα ξανά στα χέρια του Σωματείου μας.

Το Σωματείο μας από την πλευρά εγγυήθηκε τη βοήθεια προς το τμήμα, τόσο την οικονομική, όσο και το οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, όμως αυτό δεν είναι αρκετό καθώς απαιτούνται οι πόροι κυρίως οι οικονομικοί για να επιβιώσει η Πετόσφαιρα της ομάδας μας.

Αν εξαιρέσουμε τα τρία τέσσερα άτομα που παρευρέθηκαν στη συνάντηση, δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Μπροστά στο σοβαρό πλέον ενδεχόμενο να κλείσει το τμήμα της Γυναικείας πετόσφαιρας της ομάδας μας, οι παρευρισκόμενοι αποφάσισαν όπως ορίσουν νέα ημερομηνία συνάντησης την ερχόμενη Δευτέρα(22/7) στις 17:00, μήπως και σ΄αυτό το χρονικό διάστημα έρθουν κοντά στο τμήμα για να βοηθήσουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Το πρόβλημα βιωσιμότητας του τμήματος είναι κάτι παραπάνω από ορατό. Το τμήμα που μας χάρισε τόσους πανηγυρισμούς και τρόπαια και μας έκανε περήφανους πάει για κλείσιμο. Ας βρεθούν οι φίλοι της ομάδας μας να βοηθήσουν…

Comments
To Top