ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Με αλλαγές και πιθανόν ντεμπούτο…

Μέρα επαναληπτικού σήμερα(18/7) για την ομάδα μας κόντρα στη Ζαλγκίρις στις 20:00 στο ΓΣΠ, που καλείται να «σφραγίσει» την πρόκριση στον Β΄προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία με τον προπονητή μας να μην έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Σελίμοβιτς και Μπεσάτ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη χθεσινή τελευταία προπόνηση, ενώ Ενσούε, Εμπιπά και Δημητρίου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Αλλαγές θα προκύψουν σε κάποιες θέσεις, όμως ο κορμός του πρώτου αγώνα θα κρατηθεί. Ο Μολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Πέδρο δεξιά στην άμυνα και τον Βασιλείου αριστερά. Εφόσον μπορέσει να αγωνιστεί ο Γιούστε θα τον δούμε κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Σαλάι αλλιώς τη θέση του θα πάρει ο Ουεντραόγκο.

Σακέττι και Μάρκοβιτς θα είναι στο χώρο του κέντρου με επιτελικό χαφ ή τον Παπουλή ή τον Γκάκπε. Στα άκρα της επίθεσης, ίσως κάνει ντεμπούτο με την «κυανόλευκη» φανέλα ο Γιαννιώτας στα δεξιά με τον Πίττα αριστερά, εκτός αν προτιμηθεί ο Σαρδινέρο κάτι που έχει ελάχιστες πιθανότητες αφού ο νεαρός ήταν ο κορυφαίος του πρώτου αγώνα.

Πιθανότητες έχει και ο Αγκίρε να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ζελάγια. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει με δεύτερη νίκη να ολοκληρώσει την πρόκριση της.

Comments
To Top