ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Σωφρόνης και προκρίσεις πάνε μαζί!

Ένα φοβερό επίτευγμα έχει ο Σωφρόνης Αυγουστή καθώς στα χρόνια που είναι στον πάγκο της ομάδας μας μετρά δύο προκρίσεις σερί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και οκτώ συνεχόμενες προκρίσεις σε νοκ άουτ αγώνες.

Η μέχρι τώρα πορεία του Σωφρόνη Αυγουστή σε νοκ άουτ ευρωπαϊκούς αγώνες με την ομάδα μας είναι άκρως εντυπωσιακή. Σε οκτώ συνολικά διπλές νοκ άουτ αναμετρήσεις σε προκριματικούς γύρους του Γιουρόπα Λιγκ μετρά, ισάριθμες προκρίσεις.

Η αρχή έγινε με την Ζάρια(3-0 εντός και 2-1 εκτός), με Αμπερντίν(2-1 ήττα εκτός και νίκη 2-0 εντός) και Μιντιλάντ(3-2 νίκη εντός και 1-1 εκτός) το 2017-2018 με την ομάδα μας να μπαίνει στους ομίλους.

Την επόμενη χρονιά 2018-2019, ξεκινήσαμε με τη Στούμπρας(1-0 ήττα εκτός, 2-0 νίκη εντός), με Ζελέζνιτσαρ(1-2 εκτός έδρας νίκη και 3-1 νίκη εντός), με Ντιναμό Μπρεστ(4-0 εντός νίκη και 1-0 ήττα εκτός) για να ακολουθήσει η μεγάλη πρόκριση κόντρα στη Βασιλεία με 3-2 ήττα εκτός και νίκη με 1-0 που έφερε πρόκριση στους ομίλους. Ο απολογισμός εξίσου εντυπωσιακός αφού μετρά 11 νίκες, μία ισοπαλία και 4 ήττες!

Η φετινή χρονιά που όλοι ευελπιστούμε να είναι όπως τις προηγούμενες δύο, ήδη έφερε την όγδοη πρόκριση του Σωφρόνη κόντρα στη Ζαλγκίρις με δύο νίκες, 2-0 εκτός και 4-0 εντός. Τρομερό στατιστικό για τον προπονητή μας που δείχνει τον δρόμο για πρόκριση για τρίτη σερί χρονιά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!!!

Comments
To Top