ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Θέλει να μείνει στην ομάδα ο Ρομπέρζ αλλά…

Χιλιοειπωμένο και γραμμένο πολλάκις, η κόντρα του Ρομπέρζ με τους υπευθύνους στην ομάδα μας θα κρατήσει καιρό, ώσπου δεν υπάρχουν «γέφυρες» επικοινωνίας. Ο Γάλλος απέρριψε πρόταση της Πάφου, ενώ διακαής πόθος του είναι να παραμείνει στην Κύπρο. Θα τολμήσουμε να αναφέρουμε ότι πρώτιστο μέλημα του είναι να παραμείνει στην ομάδα μας κάτι που στο παρόν στάδιο φαντάζει πολύ δύσκολο.

Ο ίδιος προπονείται ατομικά στο Κολόσσι μετά από σχετική άδεια με τον γυμναστή της ομάδας μας, τον άνθρωπο που υπήρξε η διαμάχη και ξεκίνησε το όλο θέμα. Αυτό λοιπόν από μόνο του κάτι δείχνει για μας, από κει και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας!

Ξανατονίζουμε ότι το όλο θέμα προκαλεί κακό και στις δύο πλευρές, λογικά ο ποδοσφαιριστής είναι χωρίς ομάδα κάτι που είναι κακό στην καριέρα του, ενώ για την ομάδα μας το να διαιωνίζεται το όλο ζήτημα προκαλεί προβλήματα. Ταπεινή μας άποψη το γράψαμε και το αναφέραμε και σε προηγούμενα μας άρθρα είναι να βρεθεί η λύση μέσα από διάλογο, χωρίς εγωισμούς και γιατί όχι με κάποια φόρμουλα ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στην ομάδα μας αφού έχουμε ελλείψεις όπως φάνηκε, τόσο αγωνιστικές όσο και εμπειρίας στη συγκεκριμένη θέση στο πρόσφατο παιχνίδι με Σιάμροκ.

Καμία ομάδα στην Κύπρο δεν είναι διαθετιμένη να δώσει τα λεφτά της αξίας αλλά και του συμβολαίου του Ρομπέρζ, ενώ ο ίδιος δεν πάει σε μικρομεσαία ομάδα της Κύπρου. Τα ενδεχόμενα είναι λοιπόν ή να μείνει ελεύθερος κάτι που φαντάζει δύσκολο, ακόμα πιο δύσκολο είναι να δοθεί δανεικός σε ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, ενώ το σενάριο που είναι πιο ορατό αυτή τη χρονική στιγμή είναι να διαγραφεί από το ρόστερ αλλά να πληρώνεται κάτι που δεν θέλει με τίποτα η διοίκηση της ομάδας μας.

Επειδή ως ιστοσελίδα δεν μάθαμε να κρυβόμαστε ας βρεθούν οι γέφυρες επικοινωνίας, ας βάλουν όλες οι πλευρές κάτω τους εγωισμούς και ας ψάξουμε το καλό της ομάδας μας, για να προχωρήσουμε μπροστά να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Το μυαλό μας πρέπει να είναι στον αγώνα της Πέμπτης εκεί όπου η ομάδα μας θα πρέπει να πάρει με κάθε τρόπο την πρόκριση και μετά υπάρχει χρόνος να διορθωθούν όλα!

Comments
To Top